Marko Kopljar rasturio Karabatića i društvo!

U posljednjoj utakmici 3. kola prve francuske rukometne lige (D1M) super-bogati Pariz razbio je aktualnog prvaka Montpellier s 38:24. marko Kopljar zabio je čak 10 pogodaka.

30.9.2012.
18:29
VOYO logo

Novac je učinio svoje. Momčad koja je prošlu sezonu završila na 12. mjestu prvenstve ljestvice (od 14), danas je uz pregršt ovoljetnih pojačanja razbila ponajbolju momčad Europe - Montpellier. Momčad je ovoga ljeta pojačao bivši Zagrebaš Marko Kopljar i upravo je on bio jedan od ključnih igrača za Parizov uspjeh.

Ljevoruki Kopljar uputio je 12 udaraca prema vratima Montpelliera od čega ih je 10 završilo u mreži! Sjanoj predstavi Kopljara priključio se i najbolji strijelac utakmice Danac Mikkel Hansen s 11 pogodaka iz 15 pokušaja. Samuel Honrubia pridodao je sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Montpelliera je najbolji strijelac s osam pogodaka bio Dragan Gajić, ali pet od njih stavio je s crte sedam metara. Bivši hrvatski reprezentativac Petar Metličić zabio je jedan pogodak iz tri pokušaja. U potpunosti je podbacio Nikola Karabatić, strijelac tek tri pogodaka.

Nakon tri odigrana kola pariška je momčad uvjerljivo vodeća s maksimalnih šest bodova i +29 gol-razlikom. Montpellier je četvrti s četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Paris 6, 2. Chambery 6, 3. Dunkerque 5, 4. Montpellier 4...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo