PPD gubi ključnog igrača / Mandalinić napustio Zagreb i otišao put Bundeslige: priključuje se tercetu Hrvata u Füchseu

Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Lijevi vanjski razornog šuta vodio je PPD Zagreb u dosadašnjem tijeku sezone, postigavši 18 golova u dva remija Zagrebaša u Ligi prvaka te 44 ukupno u sedam utakmica

15.11.2017.
14:14
Marko Prpić/PIXSELL
VOYO logo

Iako niti u sedmom kolu nije ostvario pobjedu PPD Zagreb ima najboljeg strijelca Lige prvaka, koji, doduše, od 1. siječnja iduće godine više neće biti njihov igrač. Lijevi vanjski Stipe Mandalinić napustio je Zagrebaše i prešao u Füchse iz Berlina.

25-godišnjak visok 195 centimetara razornog vanjskog šuta vodio je Zagreb u ovoj sezoni. Postigao je, primjerice, deset pogodaka protiv Wisle Plock u jednom od dva remija Zagrebaša u Ligi prvaka. Ukupno - 44 pogotka u sedam utakmica elitnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfer je potvrdio berlinski klub, trenutno vodeći sastav Bundeslige, ispred jednako tako financijski moćnih Rhein-Neckar Löwena, Flensburga i Kiela - institucija njemačkog rukometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad ima velike potencijale i na dobrom je putu da postane jedan od najboljih klubova Europe", istaknuo je Mandalinić, dok je izvršni direktor kluba kazao kako će Füchse sa Stipom dobiti na raznovrsnosti u napadačkoj igri.

Mandalinić se u Füchseu priključuje hrvatskom trojcu koji je već ondje, a čine ga Jakov Gojun, Marko Kopljar i Drago Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb ostaje na iskusnom Damiru Bičaniću i mladom Mateju Hrstiću na poziciji lijevog vanjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo