MAKEDONSKI AS BRANI ČERVARA: / 'Lino nije stari vuk čije je vrijeme prošlo, on je ponajbolji trener svijeta kojeg svi obožavamo'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pepi Manaskov nedavno je uvrijedio Červara

12.1.2018.
17:12
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji makedonski rukometaš Kiril Lazarov ne dijeli mišljenje sunarodnjaka Pepija Manaskova koji je izbornika hrvatske reprezentacije Linu Červara nazvao 'starim vukom' čije je 'vrijeme prošlo'. Za razliku od Manaskova koji ne vjeruje Červaru, Lazarov pamti lijepe trenutke koje je proveo uz 67-godišnjeg stručnjka koji je od 2009. do prošle godine vodio tamošnji Metalurg, a jedno vrijeme i makedonsku reprezentaciju.

"Svi ga obožavamo"

"Ponosan sam i presretan što je Lino bio naš izbornik i što je godinama bio dio makedonskog rukometa. On je napravio velike stvari za naš rukomet, zbog toga ga svi obožavamo. Kroz njegove su ruke u Metalurgu prošle dvije generacije naših rukometaša. Sve što je radio u Skoplju bilo je odlično i to nikad nećemo zaboraviti", izjavio je Lazarov koji je pet godina igračke karijere proveo u redovima Zagreba, a prenosi 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEGENDARNI LIJEVI VANJSKI NE VJERUJE ČERVARU: /

'Lino je stari vuk, ali mislim da je njegovo vrijeme prošlo'

Image
LEGENDARNI LIJEVI VANJSKI NE VJERUJE ČERVARU: /

'Lino je stari vuk, ali mislim da je njegovo vrijeme prošlo'

Usput, Lazarov vjeruje da Hrvatska na Europskom prvenstvu može daleko, a u prvom susretu protiv Srbije svakako i do pobjede:

"Hrvatska je sigurno apsolutni favorit, ali Srbe nikako ne smijete podcijeniti. Mi smo igrali s njima prijateljsku utakmicu, pobijedili smo ih tri gola razlike, ali to će na Europskom prvenstvu sigurno biti druga momčad. Važno je da Hrvatska na pravi način uđe u utakmicu i mislim da pobjeda onda ne bi smjela biti upitna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponajbolji na svijetu

"Favorita za medalju je nekoliko. Hrvatska će, predvođena Linom, sigurno doći do polufinala, a onda mora biti prava u te dvije utakmice. Samo im nemojte nabijati prevelik pritisak. Najvažnije je da se u prvenstvo krene dobro i onda će taj hrvatski i Linin vlak teško itko moći zaustaviti. Červar je već desetak godina ponajbolji trener na svijetu. Studiozan je i ne sumnjam kako je momčad sjajno pripremio", zaključio je Lazarov koji će reprezentaciju predvoditi u grupnoj fazi u Zagrebu gdje Makedonija otvara natjecanje subotnjom utakmicom protiv Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo