Igramo u 15:30 / Mađari moraju ubrzati testiranje, Hrvatska više ne može čekati cijeli dan rezultate

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska protiv Crne Gore igra u 15 sati i 30 minuta, a do sada smo redovito čekali do zadnjeg trena na rezultate testiranja...

19.1.2022.
9:39
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je s pobjedama protiv Srbije i Ukrajine izborila drugi krug Europskog prvenstva u Mađarskoj i Sloveniji. Najveći problem dosadašnjeg prvenstva je, naravno, koronavirus.

Zbog virusa u reprezentaciji nema predaha. Svaki dan otpadnu novi igrači s popisa, a u reprezentaciju se moraju vratiti već dugo otpisani igrači, kao 'ministar obrane' Jakov Gojun i vratar Mirko Alilović...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša reprezentacija je na rezultate čekala do dva i tri sata prije utakmice, a to bi stvaralo velike probleme ako bi netko od igrača bio pozitivan. Također, nije se moglo ni neometano trenirati.

Zbog problema s koronom i Balić je trenirao s Hrvatskom

Treninzi su se održavali prije nego što su rezultati uopće bili poznati, a u jednom trenutku je čak i pomoćni izbornik reprezentacije, legendarni Ivano Balić, morao navuči rukave, staviti marker i zaigrati na taktičkom treningu Kauboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svako jutro Hrvatska uzima i volunterske brze antigenske testove kako bi se, barem djelomično, olakšali čitavu proceduru i ubrzali proces treniranja.

Sutra nas čeka susret s Crnom Gorom u 15 sati i 30 minuta, a najveći izazov ovog prvenstva čeka nas protiv Danske u subotu u 20:30. Prijenos svih utakmice Hrvatske gledajte na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo