LINO ODABRAO ZAMJENU ZA DUVNJAKA: / HRS otkrio koga je Červar odlučio gurnuti u vatru protiv Islanda i Švedske

Image
Foto: PIXSELL

Duvnjak je u završnici utakmice 1. kola protiv Srbije u petak (32-22) ozlijedio list desne noge, no još uvijek nije poznato o koliko se teškoj ozljedi radi

13.1.2018.
21:33
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar umjesto ozlijeđenog Domagoja Duvnjaka za ostatak natjecanja u prvom krugu Europskog prvenstva prijavio je Denisa Buntića koji će se tako naći u sastavu već za nedjeljnu za utakmicu protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak je u završnici utakmice 1. kola protiv Srbije u petak (32-22) ozlijedio list desne noge, no još uvijek nije poznato o koliko se teškoj ozljedi radi. Ipak, jasno je kako neće biti spreman za utakmice protiv Islanda u nedjelju i Švedske u utorak.

"Šef liječničkog tima hrvatske rukometne reprezentacije dr. Krešimir Rotim obznanio je detalje o ozljedi najboljeg hrvatskog rukometaša Domagoja Duvnjaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što smo u splitskoj bolnici odradili ultrazvuk i magnetsku rezonancu utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom, a nezahvalno je govoriti koliko će ona potrajati. O daljnjim koracima i tretmanu Domagoja Duvnjaka ćemo redovno izvještavati cjelokupnu javnost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo