LEGENDE ODUŠEVLJENE IGRAČEM KOJEG SU STVORILI: / 'Iznimno smo ponosni na način na koji brani boje naše domovine na SP-u'

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Cagalj/PIXSELL

Kaubojima predstoji iznimno važan dvoboj protiv Španjolske u četvrtak u 20.30 sati.

17.1.2019.
9:01
PIXSELL, Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

"Posebno bih istaknuo Marina Šipića. Taj dečko već sad izgleda fantastično, svaki dan ga gledam na treninzima i na utakmicama i reći ću vam da će za nekoliko godina Marin postati jedan od najboljih pivota svijeta! Po svakom njegovom potezu se vidi da je riječ o klasnom igraču. Uvjeren sam da će kada završi karijeru biti najbolji hrvatski pivot u povijesti. Da, dobro ste me čuli, bolji i od Vorija, Jovića i Sulića. Velike stvari su pred ovim mladićem”.

'Samo tako nastavi'

Mišljenje je to njegova trenera Hrvoja Horvata, koji je itekako dobro upoznat s mogućnostima 22-godišnjaka. Šipić je, inače, karijeru započeo u Akademiji Balić-Matličić. Tamo se zadržao do 18. godine kada je preselio u Varaždin, da bi 2017. postao igrač Nexea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo su se nakon utakmice s Bahreinom oglasili iz kluba koji nosi ime po legendama te su pokazali koliko su ponosni na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi igrač koji je ponikao u našem klubu, a da je nastupio na jednoj velikoj smotri! Iznimno smo ponosni na način na koji Marin Šipić brani boje naše domovine na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj! Vjerujemo kako ćemo uskoro vidjeti još naših igrača kao Marinove suigrače u reprezentaciji. Bravo, Marine i samo tako nastavi!!", poručili su iz RK Balić-Metličić.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Marin Šipić / AFP

U seniorsku reprezentaciju ga je 2016. pozvao Željko Babić, a nakon osvajanja zlata na Mediteranskim igrama Červar mu je rekao da će dobiti priliku u budućnosti što se i dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo