LEGENDARNI CRNOGORAC POSLAO PORUKU: / 'Neka me ekipa još jednom iznenadi'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba će u srijedu, s početkom u 19 sati, u varaždinskoj Areni, odigrati zaostalu utakmicu iz 5.

15.12.2015.
17:09
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Teško je vrijeme za odigravanje utakmice, kako za nas, tako i za Veszprem, ali mislim da je za nas teže. Igramo na neutralnom terenu, jer, bez obzira što je Varaždin divan hrvatski grad, tamo će biti više navijača Veszprema nego naših. Nitko od ozlijeđenih igrača neće biti u sastavu. Igrat će momčad koja je igrala u Skoplju. U toj utakmici je Veszprem apsolutni favorit", izjavio je Vujović na konferenciji za medije u utorak u Zagrebu.

Momčad PPD Zagreba ozljedama je najviše pogođena na poziciji desnog vanjskog, gdje će Vujović ponovno morati kombinirati s dešnjacima ili prebacivanjem kapetana Zlatka Horvata s desnog krila na vanjsku poziciju. No, bit će to ujedno i prilika za dokazivanje mlađih igrača, poput Vrdoljaka i Vukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČEKA IH VELIKI IZAZOV: /

PPD Zagreb se ove sezone još nije nalazio u ovako kompliciranoj situaciji

Image
ČEKA IH VELIKI IZAZOV: /

PPD Zagreb se ove sezone još nije nalazio u ovako kompliciranoj situaciji

'Cilj nam je da ovu utakmicu odigramo što bolje'

"Naše je da probamo pružiti snažan otpor i damo priliku mlađim igračima da odigraju protiv zvijezda kao što su Nagy, Sulić i mnogo drugih igrača Veszprema. Bit će teško igrati 60 minuta u ritmu kojim oni igraju i s ekipom koja je nama na raspolaganju. Cilj nam je da ovu utakmicu odigramo što bolje i da ne kiksamo u utakmici protiv Borca. Po prvi sam put realan, jer me otrijeznila utakmica protiv Vardara, u kojoj se pokazalo da je jako teško igrati s dešnjakom na desnom vanjskom. Iznenadili smo Wislu i to nam je bilo jako važno", istaknuo je Vujović te dodao:

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl
Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

"Napravit ćemo sve moguće da odigramo dobru utakmicu. Daj Bože da nadmašimo svoje mogućnosti i da me ekipa još jednom iznenadi, a ne da se dogodi ono što očekujem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan težine zadatka koji pred njim i suigračima stoji u srijedu je i hrvatski reprezentativac Antonijo Kovačević, jedan od važnijih karika u Zagrebovoj obrani.

Prorijeđena svlačionica

"Svlačionica nam je prorijeđena, ali to je sastavni dio sporta. Moramo nadoknaditi izostanak ozlijeđenih i mi koji smo tu dati sve od sebe i vidjeti što će nam to protiv Veszprema donijeti. Oni su veliki favoriti, a na nama je da se borimo", rekao je Kovačević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je iz 11 utakmica u SEHA ligi osvojio 27 bodova i nalazi se na 2. mjestu s bodom zaostatka i utakmicom manje od vodećeg Vardara. Veszprem je zasada jedina neporažena momčad. Mađari su iz devet utakmica osvojili 25 bodova.

U prvoj utakmici ispustili pobjedu

"Što se tiče SEHA lige nadam se da ćemo se boriti za drugo ili treće mjesto te da ćemo na Final Fouru biti kompletni, zdravi i odigrati najbolje što možemo pa ćemo u drugom tonu govoriti o tim utakmicama", zaključio je Veselin Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to druga ovosezonska utakmica PPD Zagreba i Veszprema. Prvi su se put susreti u EHF Ligi prvaka, kad su 'zagrebaši' u završnici dvoboja u zagrebačkoj Areni ispustili prednost i doživjeli prvi poraz (20:21) nakon dvije uvodne pobjede. Dvoboj u Varaždinu prilika je za uzvrat za taj, prilično nesretan, a dobrim dijelom i nezaslužen gubitak bodova.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo