'AKO DOBIJEMO, SVE SMO RIJEŠILI' / Potencijalno ključni ispit u kvalifikacijama za Euro: Evo gdje možete gledati utakmicu Hrvatske i Grčke

Image
Foto: Pixsell/PIXSELL

Utakmicu između rukometaša Hrvatske i Grčke ćete moći pratiti i putem tekstualnog prijenosa na portaliu Net.hr

26.4.2023.
7:32
Pixsell/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu uz prijenos na drugom kanalu RTL-a od 16.40 sati gostuje kod Grčke. Riječ je o reprezentaciji koja je dva kola prije kraja na vrhu naše skupine. Imaju bod prednosti u odnosu na rukometno kud i kamo poznatije i kvalitetnije reprezentacije Hrvatske i Nizozemske.

Image
DOZNAJEMO /

Domagoj Duvnjak se usprkos štrajku u Njemačkoj priključio Kaubojima za ključnu utakmicu protiv Grčke!

Image
DOZNAJEMO /

Domagoj Duvnjak se usprkos štrajku u Njemačkoj priključio Kaubojima za ključnu utakmicu protiv Grčke!

Nakon četiri kola Grčka je vodeća reprezentacija u skupini 5 sa šest bodova. Hrvatska i Nizozemska imaju po pet bodova, a na dnu ljestvice je Belgija bez ijednog boda. Na Europsko prvenstvo, koje je na rasporedu od 10. do 28. siječnja sljedeće godine u Njemačkoj, plasirat će se po dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine te još četiri najbolje trećeplasirane momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj bi pobjede u nadolazeće dvije utakmice (protiv Grčke i Belgije) jamčile osvajanje prvog ili drugog mjesta, a izabranici Gorana Perkovca su trenutačno najbolja od osam trećeplasiranih momčadi pa bi vjerojatno i jedna pobjeda bila dovoljna za plasman na Euro 2024.

Reprezentacija je gotovo kompletna, a zbog ozljeda su ove utakmice prisiljeni propustiti Igor Karačić i Zvonimir Srna, dok je Mateo Maraš dobio "zeleno svjetlo" od liječnika da se pridruži momčadi. Ipak, Perkovac je za svaki slučaj s popisa pričuvnih igrača aktivirao iskusnog Luku Stepančića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornika pred dvoboj s Grcima, koji je na rasporedu u Halkidi već u srijedu, s početkom u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu, najviše muči nedostatak kvalitetnije pripreme.

"Imamo samo jedan trening prije utakmice u Grčkoj i to je veliki hendikep. Grci imaju sedam, osam dana da se pripreme, znači, fokusirani su na nas. Ali, nećemo kukati, ova reprezentacija ima dovoljno kvalitete da i s tim jednim treningom pobijedi Grčku", izjavio je izbornik prije odlaska u Grčku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako bi, vjerojatno, i pobjeda protiv Belgije u nedjelju u Rijeci bila dostatna za plasman na Euro, Perkovac je nesklon bilo kakvim kalkulacijama.

"Na utakmicu s Grčkom gledam kao najvažniju - nju dobijemo i onda smo riješili sve u našoj grupi. Zapravo ne sve, ali veliki dio, a onda ćemo s Belgijom napraviti jednu veliku feštu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos utakmice Hrvatska - Grčka gledajte u srijedu 26. travnja od 17 sati na RTL 2 i Playu. Utakmicu ćete moći pratiti i putem tekstualnog prijenosa na portalima Net.hr i Danas.hr.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo