KRIMINALNA SRBIJA DOŽIVJELA NOVI PORAZ: / Ovako loši Orlovi ne mogu parirati Hrvatskoj

Image
Foto: AFP

Srbi su imali prednost nakon prvog dijela utakmice, ali Slovenci su u nastavku potpuno razmontirali protivnike

10.1.2018.
19:50
AFP
VOYO logo

Slovenija je i drugi dan zaredom pobijedila reprezentaciju Srbije sa 33-25 u posljednjem okršaju prije početka Europskog prvenstva u petak.

Kao i jučer, Slovenci nisu odigrali najbolje prvo poluvrijeme i reprezentacija Srbije na odmor je otišla s prednošću 15-14. Ali zato su u drugom dijelu utakmice Slovenci podigli tempo koji Srbi nisu mogli pratiti te je njihova prednost samo rasla da bi na kraju završilo s čak osam golova prednosti za Sloveniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u porazu od Slovenije bio je Nemanja Zelenović sa sedam golova, četiri je postigao Nemanja Obradović, a po tri Rastko Stojković, Bojan Beljanski i Milan Jovanović.

Katastrofalan niz Srbije

Podsjetimo, iste momčadi igrale su i jučer i kroz scenarij sličan današnjem, odnosno furioznim drugim poluvremenom, Slovenija je slavila sa 36-32. No osim ova dva poraza, reprezentacija Srbije izgubila je i prethodne tri utakmice i to od Švicarske (32-28), Rumunjske (28-21) i Makedonije (32-29), a protiv Austrije je remizirala (38-38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Srbi najavljuju žestoku borbu i moguće iznenađenje, ovi rezultati nimalo ne ulijevaju povjerenje uoči početka prvenstva koje počinje za dva dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo