Krila Zagreba razvalila Bosnu!

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb upisali su pobjedu u utakmici 2. kola skupine A Lige prvaka.

9.10.2011.
0:21
VOYO logo

Osim samog početka utakmice, sve ostalo je prošlo u velikoj dominaciji CO Zagreb, a posebno su se istaknuli krilni igrači Horvat i Vukić.

Već nakon prvog dijela su zajedno postigli devet pogodaka (5+4), a na kraju je ogled Horvat završio sa sedam, a Vukić sa pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo i da je Kopljar u ovom slavlju dodao šest pogodaka. U oba poluvremena su Balić i društvo napravili sedam pogodaka razlike protiv suparnika koji je tako i dalje na nula bodova u skupini A.

U idućem nastupu, tijekom sljedećeg tjedna (četvrtak), CO Zagreb gostuje kod Schaffhausena, a potom pred domaćom publikom igraju protiv aktualnog europskog prvaka Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi su poraz u isto toliko nastupa upisale rukometašice Podravke u okviru skupine B ovogodišnje Lige prvakinja. Igračice iz Koprivnice gostovale kod norveškog Larvika koji je pobijedio 37:25 (18:17).

Podravka je odlično otvorila utakmicu, te je u uvodnom dijelu ogleda imala nekoliko puta vodstvo od dva razlike. No, do odlaska na odmor je domaćin okrenuo rezultat, pa je Larvik poveo 18:17. U nastavku je uslijedila demonstracija sile, te su Norvežanke slavile uvjerljivu pobjedu, prvu vlastitu u skupini B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućem kolu Podravka gostuje kod danskog Viborga.

Vezani članci:

arti-201110060616006 arti-201110050774006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo