KLJUČNI OKRŠAJI / Kraljice šoka u završnom lovu na EP: Evo gdje uživo pratiti susrete protiv Grčke i BiH

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ključni dvoboj u Grčkoj pratite u srijedu od 17 sati na platformi Voyo, a susret protiv BiH u nedjelju od 18 sati na RTL 2 te na Voyo

3.4.2024.
12:02
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatske rukometašice nalaze se pred zadnjom fazom kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine. Ostale su još samo dvije utakmice pa će tako 3. travnja u goste kod Grčke te četiri dana kasnije igrati domaći dvoboj protiv Bosne i Hercegovine.

Image
'IDEMO KAO DA SUTRA NE POSTOJI' /

Dirigirat će napadom Hrvatske u ključnoj utakmici: 'Grčka će imati poseban motiv'

Image
'IDEMO KAO DA SUTRA NE POSTOJI' /

Dirigirat će napadom Hrvatske u ključnoj utakmici: 'Grčka će imati poseban motiv'

Popularne 'kraljice šoka' pobjedom u Grčkoj osigurale bi Euro, a taj ključni dvoboj možete pratiti u srijedu od 17 sati na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada nas čeka završnica, s Grčkom u srijedu. To je jedna borbena ekipa koja traži plasman na EP kao druga u skupini ili kao najbolja treća. Kvaliteta je na našoj strani iako igramo na vrućem terenu i mislim da ćemo odigrati dobru utakmicu i da će nam to biti dovoljno za pobjedu", kazao je izbornik Ivica Obrvan, dodavši kako zbog ozljeda sada ima 17 igračica iza kojih je naporan ritam po klubovima i završetak sezone.

Spomenimo i kako su s iste suparnice sastale i u prvom kolu, a tada su naše rukometašice bile uvjerljive i slavile 32-22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Voyo

Završni susret u skupini Hrvatska igra protiv BiH u Sutinskim vrelima u nedjelju, 7. travnja u 18.00 sati, a prijenos je istovremeno na RTL 2, kao i na platformi Voyo.

"Vraćamo se u četvrtak pa u petak i subotu imamo još jedan trening za drugu utakmicu, ali ne bi trebali imati puno problema. Problematična je prva utakmica jer je Grčka bolja reprezentacija od BiH i mi moramo putovati", pojasnio je Obrvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz svake skupine Euro će izboriti dvije najbolje reprezentacije, a u ovoj skupini sigurna je Rumunjska koja je na osam bodova, Hrvatska je trenutno druga s četiri boda, koliko ima i Grčka, s tim da naše rukometašice imaju gol razliku plus 20, a Grkinje minus 16. BiH je na dnu bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo