Play ponuda

KRALJICE ŠOKA OD SAVEZA DOBILE NOVČANU NAGRADU: / Objavljen točan iznos koji su zaradile za europsku broncu

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska je na posljednjem EP održanom u prosincu prošle godine iznenađujuće stigla do brončane medalje,

8.4.2021.
20:18
Profimedia
Play ponuda

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza (HRS-a), na svojoj redovitoj 9. sjednici, donio je cijeli niz važnih odluka kojima je cilj da olakša i osigura privođenje kraju svih natjecanja, dodjeli nagrade zaslužnima za velike uspjehe te kompletira stručni stožer muške seniorske reprezentacije, ali i promijene neki akti Statuta, Poslovnika o radu Skupštine i Poslovnika o radu Upravnog odbora.

Na sjednici je donesena odluka da se hrvatska ženska rukometna reprezentacija koja je krajem prošle godine osvojila broncu na Europskom prvenstvu u Danskoj nagradi sa 150 tisuća eura u bruto iznosu, što je otprilike milijun kuna nagrade.

“Donijeli smo odluku o nagradi našim curama za osvojenu brončanu medalju na Europskom prvenstvu. Radi se o iznosu od 150 tisuća eura, to je bruto iznos", rekao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

Image
IVANO BALIĆ SE VRAĆA U HRVATSKU REPREZENTACIJU: /

Legendarni rukometaš preuzima važnu poziciju među Kaubojima

Image
IVANO BALIĆ SE VRAĆA U HRVATSKU REPREZENTACIJU: /

Legendarni rukometaš preuzima važnu poziciju među Kaubojima

Izvučene skupine za kvalifikacije

Hrvatske rukometašice u kvalifikacijama će za sljedeće Europsko prvenstvo, koje će se održati u studenom 2022. godine u Norveškoj, Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori, igrati u skupini 4 s Francuskom, Češkom i Ukrajinom, odlučeno je ždrijebom u Beču.

Hrvatska je na posljednjem EP održanom u prosincu prošle godine iznenađujuće stigla do brončane medalje, a u polufinalu je izgubila upravo od Francuske koja će joj biti suparnik u kvalifikacijama.

Plasman na sljedeće EP izborit će po dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake od šest kvalifikacijskih skupina.

Kvalifikacije će započeti u listopadu ove godine kada će se odigrati prva tri kola, dok će preostala tri kola biti odigrana u ožujku i travnju 2022.

Play ponuda
Play ponuda