KRALJICE ŠOKA NASTAVILE SVOJU RUKOMETNU BAJKU: / Svladale Brazil i osvojile uvjerljivo prvo mjesto na pripremnom turniru

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Najefikasnije u sastavu Hrvatske bile su Dejana Milosavljević sa sedam i Ćamila Mićijević sa šest golova, dok su Bruna De Paula s pet i Adriana Castro De Cardoso s četiri gola predvodile Brazil

16.4.2021.
21:54
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija osvojila je pripremni Croatia Cup održan u Poreču, one su u posljednjem susretu turnira svladale bivše svjetske prvakinje Brazilke sa 24:21.

Ključnim se pokazalo razdoblje od 40. do 50. minute u kojem je Hrvatska serijom 5-1 zaostatak 14:15 pretvorila u prednost 19:16 te je u završnici utakmice uspijevala držati prednost od dva do tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejana i Ćana najbolje

Najefikasnije u sastavu Hrvatske bile su Dejana Milosavljević sa sedam i Ćamila Mićijević sa šest golova, dok su Bruna De Paula s pet i Adriana Castro De Cardoso s četiri gola predvodile Brazil.

Hrvatska je tako Croatia Cup u Poreču završila s maksimalnim učinkom, u srijedu je sa 24:23 svladala aktualnog svjetskog prvaka Nizozemsku. Brazil je turnir okončao na drugom mjestu s pobjedom i porazom, dok je Nizozemska ostala posljednja s dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo