Play ponuda

KRALJICE ŠOKA NASTAVILE SVOJU RUKOMETNU BAJKU: / Svladale Brazil i osvojile uvjerljivo prvo mjesto na pripremnom turniru

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Najefikasnije u sastavu Hrvatske bile su Dejana Milosavljević sa sedam i Ćamila Mićijević sa šest golova, dok su Bruna De Paula s pet i Adriana Castro De Cardoso s četiri gola predvodile Brazil

16.4.2021.
21:54
Srecko Niketic/PIXSELL
Play ponuda

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija osvojila je pripremni Croatia Cup održan u Poreču, one su u posljednjem susretu turnira svladale bivše svjetske prvakinje Brazilke sa 24:21.

Ključnim se pokazalo razdoblje od 40. do 50. minute u kojem je Hrvatska serijom 5-1 zaostatak 14:15 pretvorila u prednost 19:16 te je u završnici utakmice uspijevala držati prednost od dva do tri gola.

Dejana i Ćana najbolje

Najefikasnije u sastavu Hrvatske bile su Dejana Milosavljević sa sedam i Ćamila Mićijević sa šest golova, dok su Bruna De Paula s pet i Adriana Castro De Cardoso s četiri gola predvodile Brazil.

Hrvatska je tako Croatia Cup u Poreču završila s maksimalnim učinkom, u srijedu je sa 24:23 svladala aktualnog svjetskog prvaka Nizozemsku. Brazil je turnir okončao na drugom mjestu s pobjedom i porazom, dok je Nizozemska ostala posljednja s dva poraza.

Play ponuda
Play ponuda