Slovenci ispred nas /

Kladionice izbacile prognozu za Euro: Kaubojima male šanse za naslov, Danci favoriti

Image

Danas počinje Europsko rukometno prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj. Glavni favoriti su Danci, a suparnik Kauboja, Francuzi, na drugom su mjestu.

13.1.2022.
13:30
VOYO logo

Nova godina znači novo rukometno prvenstvo. Hrvatska u Mađarskoj i Slovačkoj brani srebrnu medalju s Eura 2020, ali prema kladionicama, Kauboji su tek deveti favorit za osvajanje zlatne medalje.

Prvenstvo počinje danas, 13. siječnja, a finale je 30. siječnja. Hrvatska je u skupini s velikim rivalima, Francuzima, a pored njih tu je i Srbija, kao i Ukrajina. Radi se o prilično teškoj grupi, a našoj reprezentaciji trenutno fale Domagoj Duvnjak, Luka Cindrić i Marko Mamić, koji je jučer pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S vedrije strane, Cindrić i Marino Marić uputili su se u kasnim večernjim satima u srijedu prema Mađarskoj nakon negativnih PCR testova u Osijeku. Međutim, još nije poznato hoće li njih dvojica zaigrati danas protiv Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danska veliki favorit za naslov, Hansen za MVP-a turnira

Kladionice su kao prvog favorita za osvajanje zlatne medalje odabrale Dansku, koju predvode Mikkel Hansen i Sander Sagosen. Uz to, Hansen je favorit za osvajanje MVP nagrade turnira.

Dansku prati Francuska kao najbliži favorit za osvajanje s koeficijentom od 6.50. Slijedi Švedska, Španjolska i domaćini Mađari.

Ispred Hrvatske nalaze se još Norvežani, Nijemci i susjedi Slovenci. Kladionice su Hrvatsku smjestile na deveto mjesto favorita s koeficijentom od 40.

Danas u 20 sati igraju Hrvatska i Francuska, a prijenos možete gledati na RTL-u već od 19 i 30 s emisijom 'Vrijeme je za rukomet'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo