KIRIL LAZAROV PREUZEO SJEVERNU MAKEDONJU: / Legenda bi idućih pet godina trebala biti na toj dužnosti

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Najbolji je strijelac Lige prvaka u povijesti tog natjecanja

13.2.2021.
15:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni rukometaš iz Sjeverne Makedonije, 40-godišnji Kiril Lazarov imenovan je novim izbornikom te reprezentacije te bi na toj dužnosti trebao provesti sljedećih pet godina, objavio je Makedonski rukometni savez (RFM).

Lazarov je nastupao za reprezentaciju Sjeverne Makedonije još na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Egiptu, a do kraja ove sezone bi trebao nastupati za francuski Nantes nakon čega odlazi u igračku mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora položiti ispite

Prvu godinu na klupi Lazarov će službeno provesti u ulozi trenera s obzirom da će morati položiti ispite za najvišu trenersku licencu, a zatim će mu početi teći četverogodišnji ugovor u ulozi izbornika.

U svojoj bogatoj igračkoj karijeri Lazarov je osvojio 15 naslova prvaka u različitim državama, neke i sa Zagrebom za koji je igrao od 2000. do 2002. te od 2007. do 2010. godine, dok je 2015. s Barcelonom osvojio i Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazarov je najbolji strijelac Lige prvaka u povijesti tog natjecanja, a sa 92 pogotka koliko je postigao 2009. godine u Hrvatskoj postavio je rekord po broju pogodaka na jednom svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo