UTUČENI KAUBOJI STIGLI U ZAGREB: / 'Stvarno nam je teško. Poraz nas jako boli'

Image

Hrvatska rukometna reprezentacija predvođena izbornikom Željkom Babićem vratila se u Hrvatsku. U zagrebačku zračnu luku sletjeli su malo iza 14 sati.

30.1.2017.
14:57
VOYO logo

Nagađalo se da bi Babić mogao preduhitriti odluku HRS-a i već u po povratku podnijeti ostavku, no to se nije dogodilo.

"Sve je to friško. Da nam je teško - stvarno je. U 24 sata izgubit dvije utakmice, stvarno se rijetko dogodi. Čestitao bih svim dečkima na izvanrednom trudu", rekao je ManuelŠtrlek po povratku u Lijepu našu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

KAUBOJI SE VRATILI U HRVATSKU: Pogledajte kako je izgledao doček na Plesu

Image

KAUBOJI SE VRATILI U HRVATSKU: Pogledajte kako je izgledao doček na Plesu

"Naravno da boli jako poraz. Puno toga smo prošli, mjesec dana smo žrtvovali. Rezultat je dobar. Da nam je netko prije prvenstva ponudio četvrto mjesto, prihvatili bismo. Nadam se da ćemo na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj osvojiti to dugoočekivano zlato. Imali smo četiri ili pet ozljeđenih igrača", dodao je IvanStevanović, javlja N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan gol nas je dijelio od finala - naravno da je teško. Napravili smo sve što smo mogli, dali sto posto od sebe i više. Da je bilo malo sportske sreće, bili bismo danas malo veseliji. Bili smo jako blizu finalu. Normalno da si malo vrtiš film, ali vjerujem da si nemamo što zamjeriti", ispričao je okupljenim novinarima ZlatkoHorvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Šebetić Također je prokomentirao četvrto mjesto.

"Bili smo dobra ekipa. Ušli smo dobro u utakmicu protiv Slovenije, žao mi je što nismo izdržali do kraja. Da nam je netko ranije ponudio četvrto mjesto, bio bih zadovoljan time. Samim ulaskom u polufinale mislim da smo napravili dobar posao i da smo igrali dobar rukomet. Žao mi je što to nismo okrunili medaljom. Muški smo poginuli. Teško je biti četvrti jer tu si, a nisi tu. Od nas su uvijek očekivanja najviše odličje. Ponosan sam na ono što smo napravili", kazao je Šebetić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo