Kakav car: Balić svima u inat odigrao utakmicu sezone!

Ivano Balić i Jakov Gojun postigli su po dva pogotka za Atletico Madrid, koji je slavio u gostima kod Ademar Leona 29:28 u derbi utakmici 14. kola španjolskog rukometnog prvenstva.

13.12.2012.
0:23
VOYO logo

Bila je to vrlo izjednačena utakmica u kojoj niti jedna momčad nije imala više od dva gola prednosti. Hrvatski rukometaši u sastavu Atletica svoje su pogotke postigli u prvom poluvremenu. Balić je šutirao 2:4, a Gojun 2:2, ali Ivano je briljirao u razigravanju svojih suigrača i tako demantirao izbornika hrvatske rukometne reprezentacije, koji je prije nekoliko dana izjavio da "Balić nije u formi".

Slavko Goluža je u ponedjeljak objavio popis igrača za Svjetsko prvenstvo koje će se u siječnju igrati u Španjolskoj, ali na njemu nije bilo Ivana. Da je to njegova konačna odluka potvrdio je i u srijedu navečer, kad je gostovao u HTV-ovom Dnevniku 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što je došlo do ovoga, ali uvijek je praksa prije velikih turnira bila da osobno zovem igrače. Balić mi se jednostavno nije javio i zaključio sam popis", rekao je izbornik i lakonski dodao:

"Koga nema, bez njega se može i mora."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo