'Ne mogu ni opisati sreću, najbolje da se ohladimo!'

'Ne mogu ni opisati sreću, najbolje da se ohladimo! Odigrali smo odlično, nismo podlegli atmosferi, čak nam je i odgovarala. Na trenutke smo bili toliko moćni, vidjeli smo da nemaju odgovora.

15.4.2013.
9:21
VOYO logo

Rukometaši Zagreba prvi su puta osvojili SEHA ligu u njenom drugom izdanju. Pomlađena momčad Zagreba predvođena vratarom Filipom Ivićem i Lukom Stepančićem, nakon produžetaka je u Skoplju pobijedila Vardar s 25:24 i uzela naslov reginalne lige, a slavlje na terenu je trajalo dugo.

"Svojim igračima čestitam zbog mjesec dana koji su iza nas. Odricali su se da bi došli do ovoga. Ponosan sam na igru svoje momčadi. Divan ambijent, publika, promidžba rukometa. Utakmica u kojoj je bilo svega. Nismo potonuli, makar smo primili gol u zadnjoj sekundi, prvi gol u produžetku, ostali smo bez Josipa Valčića", izjavio je za Sportske novosti nakon utakmice trener Zagreba Boris Dvoršek, dok je jedan od junaka Luka Stepančić dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu ni opisati sreću, najbolje da se ohladimo! Odigrali smo odlično, nismo podlegli atmosferi, čak nam je i odgovarala. Na trenutke smo bili toliko moćni, vidjeli smo da nemaju odgovora. Karakter je kad primiš gol sa sirenom i vratiš se do pobjede."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo