EUFORIJA JE VEĆ KRENULA / Gojun i pauzu od snimanja koristi za – rukomet! Zaigrao s producentom pa poručio: 'Vjerujem u naše momke!'

Image
Foto: RTL

Siječanj već jedanaestu godinu na RTL-u znači samo jedno - 'Vrijeme je za rukomet'. Ususret skorašnjem početku kultne emisije RTL-ove sportske redakcije, urednik i voditelj Marko Vargek snimio je sa stručnim komentatorima Goranom Špremom i Jakovom Gojunom kampanju uoči Europskog rukometnog prvenstva 2024.

20.12.2023.
16:43
RTL
VOYO logo

Urednik RTL sporta Marko Vargek i stručni komentatori Goran Šprem i Jakov Gojun spremni su donijeti gledateljima sve najbolje od europskog rukometa! Rukometna euforija među dečkima već je krenula, a Vargek najavljuje obiteljsku atmosferu, dobru zezanciju, sinergiju s navijačima i puno stručnosti. Emisija 'Vrijeme je za rukomet' po tome je, kaže, već prepoznatljiva među gledateljima, ali i rukometašima. Privukla je ta pozitivna atmosfera i rukometaša Jakova Gojuna, koji se s radošću pridružio RTL-ovoj rukometnoj obitelji.

Image
SIJEČANJSKA GROZNICA /

Raspored utakmica Europskog rukometnog prvenstva 2024. u Njemačkoj

Image
SIJEČANJSKA GROZNICA /

Raspored utakmica Europskog rukometnog prvenstva 2024. u Njemačkoj

Fenomenalna atmosfera vladala je i na snimanju RTL-ove kampanje - Jakov Gojun, Goran Šprem i Marko Vargek jedva čekaju početak Europskog rukometnog prvenstva. "Spremni smo, jedva čekamo", komentirao je Vargek na snimanju. Siguran je da će veliku radost i borbu za rezultat pokazati i naši reprezentativci, koje u Njemačkoj prva utakmica očekuje 12. siječnja, i to sa Španjolcima. "Mislim da reprezentacija može napraviti dobar rezultat već u prvoj utakmici protiv Španjolske, ako nas pomazi malo sreće i ako ćemo disati kao jedno. Imamo dobar spoj iskustva i mladosti", prognozira voditelj i urednik emisije 'Vrijeme je za rukomet'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro raspoloženi Jakov Gojun vrijeme je na snimanju kampanje iskoristio i kako bi s producentom Tomislavom Đulvatom zaigrao rukomet. "Imam već ponešto iskustva sa snimanjima, no ovo mi je prva suradnja s RTL-om. Goran i Marko su tu da mi sve objasne, s njima sve ide kroz igru i šalu, u tom pozitivnom tonu je i emisija 'Vrijeme je za rukomet' pa sam se brzo odlučio priključiti ekipi. Prva utakmica, koja nas očekuje 12. siječnja, je teška za nas, neće biti lako, ali vjerujem u naše momke, vjerujem da će oni uspjeti to iznijeti na pravi način i da ćemo svi biti zadovoljni", otkriva Gojun.

Image
Foto: RTL

Stručni komentator Goran Šprem s Jakovom Gojunom poznaje se već 20 godina i sretan je što se kapetan rukometnog kluba PPD Zagreb, pridružio ekipi emisije 'Vrijeme je za rukomet'. "Drago mi je što je tu, sretan sam što je Jakov dio ekipe i znam da će nam biti lijepo i zabavno. Naravno, sve to ovisi i o rezultatima naših reprezentativaca pa se nadam tim više da ćemo se veseliti i zabavljati baš jako. Jakov je čovjek s kojim možeš normalno razgovarati i šaliti se. Gledatelji će i ovog puta moći vidjeti naše emocije, sve ono što mi vidimo na terenu, a prenijet ćemo im i atmosferu iz svlačionice. Radujemo se pobjedama", zaključio je Gojun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

RTL će hrvatsku reprezentaciju pratiti na Europskom rukometnom prvenstvu koje se održava od 10. do 28. siječnja u Njemačkoj. Najbolji rukometaši Europe odigrat će više od 50 utakmica, a sve njih gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a te na streaming platformi VOYO. Glavni kanal RTL-a gledateljima donosi više od 20 atraktivnih utakmica, a emisija 'Vrijeme je za rukomet' s prikazivanjem kreće u petak, 12. siječnja, kada hrvatska reprezentacija igra s reprezentacijom Španjolske. Hrvatska reprezentacija je, naime, u skupini B - sa Španjolskom, Austrijom i Rumunjskom. Naši reprezentativci će tri utakmice prvog kruga igrati u Mannheimu.

Hrvatska rukometna reprezentacija prvu utakmicu na Europskom prvenstvu igra u petak, 12. siječnja, kada nas očekuje i 'Vrijeme je za rukomet' - na glavnom kanalu RTL-a. Europsko rukometno prvenstvo pratite na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo