Kraj za PPD Zagreb / Ivica Obrvan razočaran nakon ispadanja PPD Zagreba iz Lige prvaka: 'Nekad ovo bude dovoljno za prolaz, ovog puta ipak ne'

Image
Foto: pixell.hr/Sanjin Strukic

Obrvan je usprkos porazu pohvalio svoju mladu ekipu koja je pokazala nekoliko jako kvalitetnih partija u posljednje vrijeme

10.3.2022.
8:39
pixell.hr/Sanjin Strukic
VOYO logo

Danski Aalborg je na domaćem terenu ipak bio prevelik zalogaj za PPD Zagreb. Danci su u utakmicu ušli s prvog mjesta u grupi te su potvrdili svoju kvalitetu pobijedivši s 31:25. PPD Zagrebu u borbi za ključne bodove u ovom dvoboju nije bilo dovoljno ni čak 11 golova Ivana Čupića.

Poslije dvoboja trener zagrebaša Ivica Obvan nije krio razočarenje ispadanjem iz Lige prvaka, ali i ponos na svoju mladu i desetkovanu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Liga prvaka /

Ivan Čupić zabio 11 u porazu protiv Aalborgu: 'Koštalo nas je par dječačkih gluposti...'

Image
Liga prvaka /

Ivan Čupić zabio 11 u porazu protiv Aalborgu: 'Koštalo nas je par dječačkih gluposti...'

"Izgubili smo zasluženo zadnju utakmicu Lige prvaka. Nakon ovog jednog niza od sedam utakmica koje smo dobro odigrali. Četiri smo pobijedili, tri izgubili s golom razlike. Večeras smo imali vrlo težak zadatak protiv najbolje ekipe u našoj grupi što su oni ovom utakmicom i potvrdili. Igrali su 60 minuta u najboljoj postavi, a uz to smo mi bili osjetno hendikepirani izostancima četvorice važnih igrača. Falili su nam Kavčić, Srna, Visterop i Marin Šipić. Dobar dio utakmice smo parirali i dobro se držali, ali Aalborg je ekipa koja konstantno radi pritisak i koristi i najmanju grešku. Kad nam je pala koncentracija, oni su se odvojili", sažeo je utakmicu protiv Aalborga trener PPD Zagreba.

Zalog za budućnost

Obrvan je usprkos porazu pohvalio svoju mladu ekipu koja je pokazala nekoliko jako kvalitetnih partija u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Generalno, ja mogu čestitati igračima na velikoj borbenosti. Držali smo se dosta dugo i konačni rezultat je ipak malo previsok. Nakon lošeg ulaska u sezonu, možemo biti zadovoljni ostatkom našeg nastupa u Ligi prvaka. Skupili smo osam bodova, što je nekoć bilo dovoljno za prolaz. Ovog puta nažalost nije što govori koliko je ta grupa bila jaka. Ovo što smo pokazali treba biti zalog za budućnost", rekao je nakon utakmice Ivica Obrvan.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo