Ivano Balić ne pamti ovakav nastup!

Rukometaši CO Zagreba krenuli su u novu sezonu Lige prvaka pobjedom nad švedskim Sävehofom 30:26 (16:12) u zagrebačkoj Areni.

29.9.2011.
22:07
VOYO logo

Rukometaši Ivice Obrvana opravdali su ulogu favorita u ovome ogledu i osvojili prve bodove na startu Lige prvaka. Švedski prvak je u prvom dijelu prvog poluvremena držao priključak, dok je u nastavku također u nekoliko navrata spustio prednost Zagreba na dva ili tri gola razlike, ali ipak nije uspio ozbiljnije ugroziti hrvatskog predstavnika.

Najefikasniji u momčadi CO Zagreba bio je Zlatko Horvat, koji je postigao 8 pogodaka iz 9 pokušaja. Marko Kopljar dodao je sedam golova. Zanimljivo je spomenuti da je Ivano Balić okončao utakmicu bez i jednog jedinog postignutog pogotka. Šveđane je predvodio Viktor Friden sa 6 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta smo se mučili, u nekim segmentima smo bili nerazigrani, statični. No, naravno da sam zadovoljan s pobjedom na startu. Posebno sam zadovoljan s obranom u zadnjih 15-tak minuta, jer su dečki pomagali jedan drugome i stekli značajnu prednost koju smo sačuvali do kraja", rekao je nakon utakmice trener Obrvan.

Sljedeći nastup u Ligi prvaka momčad CO Zagreba imat će 8. listopada protiv sarajevske Bosne, također u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši HSV-a lakoćom su svladali ruski St. Petersburg s 32:20 (15:10) u ogledu 1. kola C skupine Lige prvaka, pred 2.400 gledatelja u Hamburgu.

Blaženko Lacković bio je s 5 pogodaka drugi strijelac svoga kluba. Efikasniji od njega bio je samo Matthias Flohr sa 6 golova. Pet pogodaka postigao je i Danac Hans Lindberg, ali je dva pogotka postigao iz sedmeraca. Domagoj Duvnjak dodao je dva pogotka za domaću momčad, a Igor Vori 1. Spomenimo da je Duvnjak pogotkom za vodstvo domaćina 6:3 zabio svoj 100. gol u Ligi prvaka za HSV. Goste je predvodio Eldar Nasirov sa 4 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109180041006 arti-201109161232006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo