Otkrivena 'tajna' Balićevog nestanka iz reprezentacije!

'Znam situaciju, on je tu odluku donio i oprostio se od reprezentacije zbog neslaganja s izbornikom Golužom.

16.1.2013.
12:13
VOYO logo

Ivano Balić dosad nije svraćao na utakmice hrvatske reprezentacije na SP-u u Španjolskoj, a najvjerojatnije ni neće.

Navodno se s donedavno reprezentativnim suigračima i prijateljima nalazi po Madridu, ali ne želi blizu vodstva Hrvatskog rukometnog saveza i Slavka Goluže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balić se u Madridu zaštitio od 'maltretiranja' i odgovaranja na pitanja o reprezentaciji tako da se pred novinarima mogu pojaviti svi igrači Atletico Madrida osim njega, pa čak i pod uvjetom da se ne dira bolna tema.

"Svatko od igrača iz momčadi može vam po dogovoru biti na raspolaganju, Balić ne", objasnila je glasnogovornica kluba Maria Angeles Pons.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donedavno prvi vratar španjolske reprezentacije José Javier Hombrados otkrio je 'gdje je zapelo' s Balićem i objasnio zašto ga nema u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam situaciju, on je tu odluku donio i oprostio se od reprezentacije zbog neslaganja s izbornikom Slavkom Golužom. Ta se odluka mora poštovati, iako je to tragično za hrvatski rukomet. Reprezentaciju Hrvatske bez Ivana Balića mogu zamisliti samo onda ako je on slomio nogu ili napunio 40 godina. Još je uvijek veliki majstor i velika mi je čast igrati s njim. On je umjetnik rukometa, takvih više nema. Drago mi je da je došao u klub u kojem i dalje pokazuje da je majstor. I kad ne igra previše, kad ima manju minutažu, on je velika podrška. Klubu je donio dodatni imidž, a uz njega drugi igrači žele igrati što bolje", izjavio je Hombrados za Jutarnji list i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balić je uz Dušebajeva i Richardsona najbolji u povijesti, tu je sada negdje Karabatić, sviđa mi se Hansen, Abalo, no Ivano je druga priča. Njegovim izostankom hrvatski je rukomet previše izgubio. Volio bih da Španjolska dođe u polufinale i osvoji medalju, vjerujem da su najbliži tom cilju Hrvati, Francuzi i Danci. Tako je uvijek u zadnje vrijeme, tako će biti i sada. Da je Ivano i dalje u reprezentaciji, Hrvatska bi bila prvi favorit, ovako je realno da se plasira u polufinale."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo