U 'zatvoru' Gummersbacha / Ivan Martinović odigrao još jednu vrhunsku utakmicu, no njegov klub opasno je blizu zone ispadanja

Image
Foto: Vfl Gummersbach

Martinović je ipak još mlad i teško je da može iz večeri u večer preuzimati na svoja leđa napad Gummersbacha

29.4.2019.
17:22
Vfl Gummersbach
VOYO logo

Dok njemački rukometni klub Gummersbach ne proživljava baš svoje najbolje dane u povijesti, ipak postoji jedna svijetla točka u njihovoj momčadi.

Ivan Martinović dobro je poznato lice njemačke Bundeslige, a njegovi golovi s pozicije desnog vanjskog ove sezone drže Gummersbach samo malo iznad zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetjednogodišnji hrvatski rukometaš rođen u Beču  nedjelju je zabilježio još jedan odličan nastup. S osam pogodaka bio je vodeći strijelac svoje momčadi u bundesligaškom okršaju protiv Erlagena. No utakmica je završila još jednim porazom Gummersbacha, 22. ove sezone. Samo ih dva boda dijele od zone ispadanja.

Martinović je ipak još mlad i teško je da može iz večeri u večer preuzimati na svoja leđa napad Gummersbacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trud mu se ne može osporiti, često je najbolji strijelac svoje momčadi. Duvnjakovom Kielu nedavno je zabio pet komada, sjajnim vratarima Lowena Palicki i Appelgrenu utrpao je osam, a protiv petoplasiranog Melsungena krajem prošle godine ekplodirao je s deset pogodaka.

U sav njegov trud Gummersbach čeka grčevita borba za opstanak u najjačoj rukometnoj ligi na svijetu, no lako je moguće da Martinovićeve igre neće proći nezamijećeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo