Lino Červar šokirao jaki Balićev Zagreb!

Rukometaši CO Zagreba nisu uspjeli pobijediti Metalurg u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka igranoj u Skopju.

18.3.2012.
18:56
VOYO logo

Iako je vodio tri četvrtine utakmice, Zagreb je u Skopju izgubio utakmicu s minimalnom razlikom koju će za tjedan dana u zagrebačkoj Areni pokušati nadoknaditi kako bi izborio plasman u četvrtfinale. Zagrebaši su u prvom poluvremenu imali i do tri pogotka viška na svom kontu, ali su u posljednjih 15 minuta sve prosuli i dozvolili svog bivšem treneru Lini Červaru da s prednošću dovede svoju momčad u Zagreb. Koban za zagrebačke rukometaše bio je Žarko Marković koji je postigao sedam golova od čega su dva pala s crte sedam metara. Kod naših je Manuel Štrlek bio najefikasniji s pet golova, a Marino Marić i Zlatko Horvat dodali su po četiri. Marin Šego je na vratima Zagreba bio nešto uspješniji po obranama od Darka Stanića. Vratar Metalurga imao je osam, a Šego 10 obrana u utakmici. Uzvrat slijedi za sedam dana u Zagrebu.

"Nitko ne može biti zadovoljan porazom pa ni ja bez obzira što je ovo jedan aktivan rezultat uoči uzvrata. Šteta, imali smo u jednom trenutku tri razlike i dva napada za četiri, ali je moja vanjska linija ovoga puta dosta podbacila i neke napade smo odigrali brzopleto", rekao je Ivica Obrvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lino Červar je očekivao je "šah" utakmicu.

"Obrane kod jedne i druge momčadi su bile odlične. Ja moram biti zadovoljan pobjedom protiv jedne rukometne institucije kao što je Zagreb. Činjenica je da smo mogli i izgubiti, a eto na kraju idemo na uzvrat s jednim pogotkom viška. Ja sam čovjek koji je uvijek optimist i sigurno je da se nećemo tako lako predati u Areni", rekao je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metalurg - Zagreb CO 19-18 Füchse Berlin - HSV 32-30 Savehöf - Kopenhagen 25-34 Montpellier - Barcelona 30-28 Venio Losert s 11 obrana jedan je od zaslužnih što je Ademar u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedio Vezsprem sa 31:28.

Kod gostiju je Mirko Alilović imao tek tri obrane, a Renato Sulić postigao je samo jedan pogodak. U prvim utakmicama četvrtfinala Kupa EHF, Löwen je pobijedio Gorenje sa 27:25, a Ivan Čupić postigao je tri pogotka za Nijemce. Tatran i Magdeburg igrali su bez pobjednika (29:29), a u srazu dviju francuskih momčad St. Raphael izgubio je od Dunkerquea (29:31).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kupova, Pivovarna Laško pobijedila je Benficu sa 29:23, a Pero Metličić postigao je jedan pogodak za slovensku momčad. Gummersbasch je sa 32:23 pobijedio Bern. Goran Šprem postigao je dva, a Vedran Zrnić tri pogotka za domaću momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo