'Ići ćemo sto na sat jer to nam je utakmica života!'

3.8.2012.
19:43
VOYO logo

Jedna od ključnih igračica bila je Lidija Horvat, koja nije igrala u prvom poluvremenu. U nastavku je u važnim trenucima pogodila tri ključna pogotka.

"Zbog taktičkih zamjena obrana-napad, nisam mogao koristiti Lidiju u prvom poluvremenu. Bilo bi malo teško da smo mijenjali preko cijelog terena. Pobijediti Crnu Goru u kojoj igra 95 posto igračica Budućnosti koje su klupske prvakinje Europe, nije mala stvar. Imali smo problem s obranom 5-1 koju su Crnogorke lako "prokužile" pa sam u nastavku igrao sa 6-0 jer sam znao da osim Popović nemaju tako kvalitetne šutere. Ma ova pobjeda velika je kao planina", rekao je izbornik Canjuga za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andreja Penezić s devet golova opet je bila najbolji strijelac Hrvatske.

"S ovom smo pobjedom u četvrtfinalu izbjegle Francusku, što je bilo dosta važno jer mislim da su one trenutačno u najboljoj formi. E sad, hoćemo li igrati s Norveškom ili Južnom Korejom ne znam, ali znam da ćemo ići sto na sat jer nam je to utakmica života", rekla je Penezić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična je bila i Miranda Tatari koja već razmišlja o četvrtfinalu.

"Iskreno, nije me briga s kim ćemo igrati, ali znam da ćemo ostaviti srce na parketu. Jednom se pruža prilika da igraš za medalju na Igrama", rekla je Tatari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo