Hrvoje Horvat ostaje izbornik

Image
Foto: HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages

Savez je pružio podršku Hrvoju Horvatu na mjestu izbornika

1.2.2022.
20:40
HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages
VOYO logo

Danas u 19:00 održan je sastanak HRS-a na koje je odlučeno kako će Hrvoje Horvat ostati izbornik reprezentacije.

 Zajednički stav 'radne skupine' koja je sudjelovala na sastanku je da mu se produži povjerenje. I njemu i pomocniku Ivanu Baliću. Nakon sastanka je koordinator za muški rukomet Lino Ćervar podijelio dojmove i otkrio da bi moglo biti nekakvih preinaka u drugim dijelovima stožera, ali Horvat i Balić ostaju. U nadolazečim tjednima bit će još sastanaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osmo mjesto na EP-u daleko je od onoga čemu hrvatski rukomet teži, to je neuspjeh, ali neuspjeh kojem su kumovale mnoge objektivne okolnosti koje nam nisu išle u prilog. Dovoljno je reći - korona. Na SP se moramo plasirati, moramo izgraditi stabilnu momčad za Olimpijske igre u Parizu, kao i za onaj sljedeći SP, koji Hrvatska organizira 2025. zajedno s Danskom i Norveškom",

objasnio je HRS-ov koordinator Lino Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Horvat je rekao: "Odmora nema, nastavljamo s radom, idemo se ekipirati na najbolji način, idemo izabrati najbolje i izboriti SP. Nadam se da ćemo imati zdravog Domagoja Duvnjaka i sve ostale najbolje na raspolaganju. Na SP se moramo plasirati, bez obzira na to kakvo će biti zdravstveno stanje najboljih igrača. To je imperativ."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo