KRALJICE ŠOKA NA POPRAVNOM / Nakon debakla protiv Brazila, Hrvaticama prijete opasne Paragvajke, evo kad je utakmica i gdje je možete gledati

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Utakmica je na raspordu u 18 sati uz prijenos na RTL 2

4.12.2021.
8:30
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon poraza od Brazila, ispred hrvatskih rukometašica je drugi je ispit na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, subotnji ogled protiv Paragvaja. Dan predaha nakon poraza od Brazila, dobro je došao hrvatskoj ženskoj reprezentaciji. Ne samo da bi se napravila analiza propusta protiv bivših svjetskih prvakinja, već prije svega da bi se razbistrile glave.

"Protiv Brazila smo ušle slabo u utakmicu, nije to bila Hrvatska na koju smo naviknuli. Nas prvenstveno krasi obrana, a u tom segmentu smo imale najviše problema," kazala je Larissa Kalaus za HRS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paragvaj nije sastav od kojeg bi naša reprezentacija trebala strahovati. Japan ih je pregazio u prvom susretu sa 40-17. Toj reprezentaciji nastup u Španjolskoj tek je četvrti u povijesti na svjetskim prvenstvima, a najbolji plasman im je 21. mjesto. U 21 susretu do sada, ostvarile su tek četiri pobjede i 16 poraza.

"Pobjeda i dobra igra protiv Paragvaja bi nam puno značile za samopouzdanje i za lakši i bolji nastavak prvenstva," dodala je Stela Posavec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opasne Paragvajke

U paragvajskoj ekipi vrijedi izdvojiti kapetanicu Marizzu Fariu, inače lijevu vanjsku igračicu, kružnu napadačicu Sabrinu Fiore, te lijevu vanjsku Mariu Fernandez. Dvije posljednje su protiv Japana postigle po četiri pogotka. Paragvaj nema igračicu višu od 179 centimetara, a u tehničkom i u taktičkom smislu jako zaostaju za europskim, a samim time i hrvatskom reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro ćemo ih analizirati i vidjeti njihove mane i pokušati to iskoristiti," dodala je Posavec.

Nakon prvog kola na ljestvici skupine vode Japan i Brazil sa po dva boda, dok su Hrvatska i Paragvaj startali s porazima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsko - paragvajski dvoboj je na rasporedu u subotu u 18.00 sati, a potom se sastaju Brazil i Japan.

Zadnje kolo na rasporedu je u ponedjeljak, 6. prosinca, a sastaju se Brazil - Paragvaj, te Hrvatska - Japan. Prve tri ekipe iz skupine idu dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo