najbolji igrač lige / Horvat: 'Sanjamo naslov kao i svi na Final Fouru, no Nexe moramo shvatiti jako ozbiljno'

Zlatko Horvat prokomentirao je šanse PPD Zagreba na Final Fouru SEHA lige u bjeloruskom Brestu

1.4.2019.
20:40
VOYO logo

Po prvi put u Final Fouru SEHA lige bit će dva hrvatska kluba. U polufinalnom dvoboju u Brestu sučelit će se hrvatski prvak PPD Zagreb i našićki Nexe

Final Four u Brestu prati naša Ines Goda, koja je ugostila najboljeg igrača SEHA lige ove sezone, Zlatka Horvata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je lijepo da imamo dva naša kluba u završnici. Drago mi je zbog Nexea, odigrali su fenomenalnu sezonu i zaslužili su, a i mi možemo biti zadovoljni. Favoriti jesmo, ali sigurno da su oni jako jako opasni", kaže Horvat.  

U posljednje dvije utakmice u Ligi prvaka izgubili ste od Vardara i ispali, ako se nađete s njima u finalu, hoće li biti motiva za osvetom? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, sve ekipe su ovdje došle osvojiti naslov, svatko vidi svoju priliku, pa tako i mi. Sutra imamo Nexe, moramo jako ozbiljno to shvatiti i odigrati, ranije smo vidjeli kakav su oni protivnik, izgubili smo na startu SEHA lige i sigurno će nam biti jako teško." 

Za tjedan dana slijedi okupljanje reprezentacije na startu kvalifikacija za Euro, jesu li misli već na te dvije utakmice protiv Srbije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa ne smiju biti, imamo klupske obaveze i moramo biti usmjereni na ove utakmice, a čeka nas i još jedna utakmica u hrvatskom prvenstvu, doći će vrijeme kad će se razmišljati o tome. Čekaju nas dvije teške utakmice, i nama je u mislima samo pobjeda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo