povratak otpisanog / Hoće li Mirko Alilović ponovno biti čuvar hrvatske mreže: 'Ako će me reprezentacija trebati, ja sam tu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Ma, ja sam i prije govorio da sam za reprezentaciju uvijek spreman. Nisam u stanju da se guram', kaže Alilović

3.2.2017.
17:33
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši rukometni izbornik Željko Babić se nakon prošlogodišnjeg Europskog prvenstva u Poljskoj zahvalio vrataru Mirku Aliloviću. Iskusni golman nije bio među Kaubojima na Olimpijskim igrama u Riju, kao ni na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

No, nikada se u njemu nisu ugasile reprezentativne ambicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povratak u reprezentaciju? Ma, ja sam i prije govorio da sam za reprezentaciju uvijek spreman. Nisam u stanju da se guram, no i prije Rija i Francuske rekao sam da ću pomoći kad god mogu", rekao je Alilović za 24 sata.

Poručuje da je spreman na razgovor bez obzira tko bio izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako će me reprezentacija trebati, ja sam tu", rekao je.

Otkriva da je proživljavao tužne trenutke jer je bio glavni krivac za sve neuspjehe hrvatskih rukometaša pa se s pravom sada pita - tko je sada kriv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa ja sam posljednjih desetak godina stalno bio glavni krivac za neuspjehe reprezentacije, doživljavao sam ružne trenutke u kojima su me redovito optuživali. A, eto, sad me nema na dva natjecanja pa Hrvatska nije osvojila niti jednu medalju. Jesam li ja bio kriv baš za sve u prijašnjim godinama", rekao je Alilović za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo