novi-stari predsjednik saveza / Grahovac: 'Želja nam je organizirati Svjetsko rukometno prvenstvo 2025. godine'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Najavio je i da ćemo možda uskoro gledati novo veliko natjecanje u domaćim dvoranama

14.4.2019.
17:50
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Na čelu hrvatskog rukometnog saveza nakon današnje izborne skupštine ostao je Tomislav Grahovac. Jednoglasnom odlukom osigurao je još jedan četverogodišnji mandat.

"Iza nas je jedno uspješno razdoblje - bronca muške seniorske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Poljskoj, zlato na Mediteranskim igrama, nekoliko medalja rukometaša na pijesku, srebrna medalja kadeta na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, drugo mjesto Zagreba u SEHA ligi i sl. Pred nama su brojni novi izazovi. Prije svega želimo podići nivo kvalitete domaćih liga te smo u tome smislu u potrazi za sponzorom. Savez sada posluje pozitivno i spreman je i sam preuzeti dio pokrivanja troškova bolje organizacije domaćih natjecanja. Već smo ove sezone imali mnogo prijenosa na raznim televizijama, a u budućnosti će ih biti još i više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi-stari predsjednik najavio je i da ćemo možda uskoro gledati novo veliko natjecanje u domaćim dvoranama.

"Obavili smo dosta razgovora na svim mogućim razinama i želja nam je da samostalno ili s nekim organiziramo Svjetsko prvenstvo 2025. godine za seniore. Vjerujem da će nam se ta želja i ispuniti, a to će biti još jedna potvrda koliko je HRS prepoznat i cijenjen u svijetu", zaključio je Grahovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo