Goluža već ima alibi za mogući neuspjeh u Srbiji!

"Imali smo jedan ozbiljan trening uoči turnira, stalno smo u autobusu i ne mogu ništa ozbiljno napraviti. I lagao bih kada bih rekao da se ne plašim kako će se takvo što ponoviti i za EP!

7.11.2011.
10:53
VOYO logo

U posljednjoj utakmici pripremnog turnira Četiri nacije u Srbiji hrvatski rukometaši su pobijedili Mađarsku 30:22.

"Iz utakmice u utakmice rasla nam je forma. Još uvijek žalim za onim porazom od Srbije, ali eto smogli smo snage da pobijedimo pobjednike ovog turnira", kazao je Slavko Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva poraza, protiv Češke i Srbije, Kauboji su pokazali da ih se ne treba prerano otpisivati i da ima još puno prostora za napredak. Ipak, puno je razloga za nezadovoljstvo, viđenim na turniru Četiri nacije bio je razočaran i koordinator za muški rukomet Zoran Gobac.

"Nije ovo nikako dobro dva mjeseca prije EP-a. Puno stvari ne štima, ali neću sad o tome. Ima vremena za razgovore", rekao je Gobac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometaši su izgledali umorno, bezvoljno i bezidejno, a protiv Srbije zakazali su i vratari. Samo tri obrane u 60 minuta sigurno nikoga ne zadovoljava.

"Znao sam da će se sve to događati. Imali smo jedan ozbiljan trening uoči turnira, stalno smo u autobusu i ne mogu ništa ozbiljno napraviti. I lagao bih kada bih rekao da se ne plašim kako će se takvo što ponoviti i za EP! Imamo premalen broj dana za pripreme, a očekivanja su velika" zaključio je izbornik Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo