GOLUŽA DAO DO ZNANJA DA ŽELI OPET BITI IZBORNIK HRVATSKE: / 'Ako to budem ja, bit ću zahvalan na povjerenju'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatskoj još samo nedostaje zlato na Europskom prvenstvu, što je također prokomentirao

12.1.2020.
23:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dan nakon druge utakmice Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu na RTL je stigao bivši izbornik Hrvatske i legendarni rukometaš Slavko Goluža. Bivšeg izborika ugostila ga je Ana Strizić u sklopu podcasta ‘Igrač više’ koji će se emitirati u danima kada Kauboji ne igraju na Facebook stranici Vrijeme je za rukomet i portalu Net.hr.

Goluža je, između ostalog, otkrio da bi se volio vratiti na klupu hrvatske reprezentacije. Slavni rukometaš bi je izbornik Hrvatske od 2012. do 2013. godine kad je osvojio tri brončane medalje na trima velikim natjecanjima - Olimpijskim igrama te svjetskom i europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Recite mi tko to ne bi volio voditi naše momke i biti izbornik. Mi imamo izbornika, a na ljudima u savezu je da odluče tko će to biti nakon njega. Prema tome, ako to budem ja, bit ću im zahvalan na povjerenju. Ako to bude netko drugi, Bogu hvala. Taj će pokušati napraviti najbolje što zna“, rekao je Goluža.

Lino Červar je, inače, najavio odlazak s klupe Hrvatske do kraja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GOLUŽA OBJASNIO ZAŠTO JE IVANO BALIĆ IZNENADA OTIŠAO IZ REPREZENTACIJE: /

'Ogriješio bih dušu kad bih to rekao'

Image
GOLUŽA OBJASNIO ZAŠTO JE IVANO BALIĆ IZNENADA OTIŠAO IZ REPREZENTACIJE: /

'Ogriješio bih dušu kad bih to rekao'

Druga najsretnija osoba

Hrvatskoj još samo nedostaje zlato na Europskom prvenstvu, što je također prokomentirao.

"Bilo bi mi drago zbog Line. On nas je uzeo kad smo bili šesnaesti na svijetu. Nakon njega ja bih bio najsretnija osoba na svijetu kad bi se to dogodilo. Zato jer je toliko puno dao za hrvatski rukomet“, rekao je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak od 20 i 30 igramo protiv Srbije. I tu ćete utakmicu moći gledati UŽIVO putem TV ekrana na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, a moći ćete ju tekstualno pratiti i na portalima Net.hr, RTL.hr te Sportnet. Uoči dvoboja emitirat će se emisija “Vrijeme je za rukomet” u kojoj će stručne komentare dati Petar Metličić i Drago Vuković, dok ćete nakon utakmice moći pogledajti završnu analizu iz RTL-ovog studija…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo