Karabatić i društvo se 'poklonili' Kaubojima! Omeyer se naljutio!

Svi francuski rukometaši redom su nakon poraza od Hrvatske izrazili svoje razočarenje ispadanjem sa SP-a. No također, svi se redom slažu u jednom - Hrvatska je naprosto bila bolja!

24.1.2013.
10:53
VOYO logo

"Bio je to zapravo vrlo izjednačen dvoboj. Poveli smo, ali se nismo odlijepili. Hrvatska se vratila, dobila samopouzdanje i nakon toga postalo je teško", rekao je nakon četvrtfinalnog poraza od Hrvatske na SP-u u Španjolskoj francuski rukometaš Nikola Karabatić.

"Hrvati su drugo poluvrijeme odigrali jako dobro. Bili su bolji od nas. Nakon svega, mi smo, a ne oni, potonuli na fizičkom planu", dodao je Francuz koji se riječima zahvale oprostio od Didiera Dinarta i Daoude Karabouea, koji se nakon ovog natjecanja povlače iz nacionalne momčadi. Mišljenje svog najboljeg igrača manje-više ponavljali su i njegovi, redom vrlo razočarani, kolege: Cedric Sorhaindo: "Dogodilo se upravo ono što nismo željeli. Hrvati su bili pravi, mi smo zakazali. Nije da nismo imali prilika, no jednostavno je izostala efikasnost. Da smo u drugom poluvremenu uspjeli izjednačiti, možda bi se Hrvati slomili. Nismo postigli cilj, no moramo naučiti dostojanstveno prihvaćati poraze." Xavier Barachet: "Nismo našli kolektivno rješenje. Hrvatska je obrana bila agresivna i uspješno je anulirala napadačke pokušaje naše vanjske linije. Kada smo i uspijevali pronalaziti napadačka rješenja, uglavnom prema krilima, griješili smo. Mirko Alilović branio je sjajno. Poraz je na kraju ispao realan. Hrvatska je jednostavno bila bolja od nas. Zaslužila je slaviti." http://www.youtube.com/embed/UvDOQO8Oo6M?rel=0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thierry Omeyer: "Očito sam vrlo razočaran. Očekivali smo težak i kompliciran dvoboj. Nismo pokazali ništa i zato sam razočaran, jako sam ljut! Mislim da nismo dovoljno željeli." Daniel Narcisse: "Ideja je bila da nametnemo naš, fizički način igre, i da time ponovno pokušamo obeshrabriti Hrvate. No, zakazali smo. Hrvatska je ta koja je diktirala ritam igre. Mogli smo se svejedno sasvim vratiti u utakmicu u drugom poluvremenu. Malo je nedostajalo. Čestitam Hrvatima na pobjedi. Odigrali su veliku utakmicu." Michel Guigou: "Hrvatska je bila jedan od favorita za zlato. Odmah nakon ždrijeba znali smo da nas u četvrtfinalu čekaju najteži protivnici jer morali su nas snaći ili Hrvati ili Španjolci. Prerano je to za okršaje s favoritima. Na kraju, rizik se pokazao kobnim. Hrvatska je odigrala vrhunski. Nismo mogli parirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo