NOVO POJAČANJE / U nedjelju potvrdili naslov prvaka, a dan kasnije doveli hrvatskog reprezentativca: 'To je svakako ostvarenje sna'

Image
Foto: Pixsell/PIXSELL

U redove PPD Zagreba dolazi kao jedna od glavnih napadačkih karika hrvatske reprezentacije na zadnjim natjecanjima

15.5.2023.
13:37
Pixsell/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Filip Glavaš najnovije je pojačanje rukometnog kluba PPD Zagreb. Glavaš je s hrvatskim rukometnim prvakom potpisao ugovor na tri sezone.

Image
PRESUDILO ISKUSTVO /

PPD Zagreb slavio u trileru u Našicama i obranio titulu prvaka Hrvatske

Image
PRESUDILO ISKUSTVO /

PPD Zagreb slavio u trileru u Našicama i obranio titulu prvaka Hrvatske

Karijeru je započeo u riječkom Zametu, dok je zadnjih godina stasao u slovenskom Trebnju. U redove PPD Zagreba dolazi kao jedna od glavnih napadačkih karika hrvatske reprezentacije na zadnjim natjecanjima, i sigurno je kako će biti sjajno pojačanje za Lavove kako u EHF Ligi prvaka, tako i u domaćem prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega čestitke Zagrebu na osvojenom trofeju prvaka Hrvatske! To je svakako ostvarenje sna, riječ je o klubu uz čije smo utakmice svi stasali i svakako da će biti zadovoljstvo nositi taj dres idućih sezona", rekao je Glavaš za službene stranice kluba Glavaš pa dodao:

"Što se tiče rostera PPD Zagreba i sjajnih igrača koji su tamo, koji su već izgradili svoje velike karijere te i dalje pišu nova poglavlja, sigurno da će biti zadovoljstvo stasati uz njih, nešto i naučiti, ali i parirati im. San je jednog dana ostvariti sve svoje ciljeve i jednog dana biti kao i oni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam zadovoljan sa zadnjim godinama svoje karijere. Dugo igram rukomet i evo napokon sam došao zadnjih godina na tu najvišu stepenicu gdje nastupam za reprezentaciju a sada evo i potpis za Zagreb gdje ću igrati u Ligi prvaka tako da naravno da sam zadovoljan. Puno sam zadnjih godina naučio od Uroša Zormana i ljudi u Trebnju i vjerujem da me i to učinilo igračem kakav danas jesam. Cilj je nastaviti tim tempom."

"Iskorak u Ligi prvaka je neki naš primaran cilj za iduću sezonu, vjerujem da ćemo na to biti orijentirani od početka priprema i moram naglasiti, zaista vjerujem da Zagreb ima kvalitetu da taj iskorak i napravi", zaključio je Glavaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo