EVO GDJE GLEDATI RUKOMETNE SPEKTAKLE: / Popunjavaju se posljednja mjesta u drugoj fazi natjecanja, velikanu prijeti ispadanje

Image
Foto: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia

U prijenosu možete pratiti četiri utakmice Europskog prvenstva

15.1.2020.
9:29
IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Europsko prvenstvo u rukometu počelo je u četvrtak, 9. siječnja, a možete ga pratiti na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, kao i portale Net.hr, RTL.hr te Sportnet.

Hrvatska je odigrala sve utakmice u prvoj fazi natjecanja i ostvarila sve tri pobjede. Izabranici Lina Červara svladali su Crnu Goru su s 27-21, Bjelorusiju s 31-23, a Srbiju s 24:21. Kauboji svoj nastup na natjecanju nastavljaju već u četvrtak, ali se sele iz Graza u austrijsku prijestolnicu – Beč, gdje ih čekaju ukupno još četiri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pada odluka

No, prva faza natjecanja još nije gotova, a posljednje utakmice se igraju u srijedu.

Image
Image

Danas, u srijedu, se na Euru igraju samo dvije utakmice, obje iz skupine E. Jedina momčad iz te grupe koja je već osigurala prolazak u sljedeću fazu je Island, koji će od 18.15 igrati s Mađarskom, koja ne smije izgubiti ako želi proći dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici igraju Danska i Rusija i ta utakmica, u slučaju da Mađari ne izgube od Islanda, može biti revijalnog značaja. No, ako Island porazi Mađare, onda Danska pobjedom može proći u sljedeću fazu.

Ponedjeljak, 13. siječnja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.15 Island - Mađarska (RTL2) 20.30 Rusija - Danska (RTL)

Sve ove utakmice bit će također dostupne na RTLplayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo