JAVIO SE I BIVŠI BIATLONAC / Navijači oduševljeni nakon razbijanja Španjolske: 'Kakav napredak u godinu dana! Možemo u borbu za medalje'

Image
Foto: DPA/PIXSELL

Veličanstvenom pobjedom pohvalio se i Hrvatski rukometni savez na svom Facebook profilu, a mi vam u nastavku donosimo najbolje komentare

12.1.2024.
23:10
DPA/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija je u prvoj utakmici skupine B Europskog rukometnog prvenstva pred 13.293 gledatelja razbila Španjolsku 39-29. U jednoj od najboljih utakmica naših rukometaša na velikim natjecanjima briljirali su Ivan Martinović koji je postigao osam pogodaka, koliko ih je imao i Mario Šoštarić.

Image
RAZOČARANJE VELIKO /

'Brodolom na otvaranju Eura, gore nije moglo': Španjolci u nevjerici nakon nestvarnog poraza protiv Hrvatske

Image
RAZOČARANJE VELIKO /

'Brodolom na otvaranju Eura, gore nije moglo': Španjolci u nevjerici nakon nestvarnog poraza protiv Hrvatske

Veličanstvenom pobjedom pohvalio se i Hrvatski rukometni savez na svom Facebook profilu, a mi vam u nastavku donosimo najbolje komentare:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakva utakmica, kapa dolje dečki. Sretno dalje na prvenstvu! Pozdrav iz Ruhpoldinga", napisao je bivši hrvatski biatlonac Jakov Fak.

"Bravo, čestitke igračima izborniku i cijelom stožeru. Kakav napredak u godinu dana! Obrana, napad, krila sve je danas bilo na vrhunskoj razini! Samo jako dalje i da ostatak prvenstva bude ovakav na visokoj razini. A sada jako protiv Austrije", napisao je jedan od navijača, a ostali su dodali:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napokon igramo brz i moderan rukomet, napokon imamo golmane koji u ključnom trenutku znaju obranit i stvoriti prednost i najvažnije napokon imamo pametnog trenera koji zna tražiti time- out kad treba, rano je još pričati, ali ovakva Hrvatska može u borbu za medalje i borba s Nijemcima , Francuzima i Skandinavcima".

"Bravo, ne sjećam se kad je netko ovako razbio Španjolsku, barem desetak godina nismo igrali ovakav rukomet. Ipak se može i brzo i raznovrsno, sa svih pozicija, kad je pravi trener na klupi. Perkovac kakav igrač i kapetan, takav i trener, svaka čast i njemu i igračima... ".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pribojavala sam se današnje utakmice s Španjolskom, ali naši rukometaši su to odradili za svaku pohvalu. Bravo dečki".

Sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo