REAKCIJE IGRAČA / Rukometaši detektirali razloge teškog poraza od Crne Gore: 'Nema smisla. Stvarno je bio kaos'

Image

Hrvatska je drugu fazu otvorila porazom

20.1.2022.
17:06
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija je na otvaranju drugog kruga Europskog prvenstva u Budimpešti izgubila od Crne Gore sa 26-32 i praktički  ostala bez izgleda za plasman u polufinale.

Nakon što je uz Nizozemsku bila najugodnije iznenađenje prvog dijela natjecanja, Crna Gora je nastavila s odličnim rezultatima i na otvaranju drugog kruga. Nažalost, pobjedom protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SENZACIJA NA EURU /

Crnogorci u transu, pogledajte što pišu njihovi portali nakon što su rasturli Hrvatsku

Image
SENZACIJA NA EURU /

Crnogorci u transu, pogledajte što pišu njihovi portali nakon što su rasturli Hrvatsku

Što kažu igrači?

"Razbranili smo njihovog golmana što nismo trebali, što da kažem. Saznao sam 20 minuta prije zagrijavanja, ništa se nije znalo - igraš ne igraš. Nema smisla, stvarno. Dođem u dvoranu, igraš, ne igraš. Stvarno sam bio umoran, ali nema opravdanja. Stvarno kaos", rekao je David Mandić.

"Teško je igrati ovakve utakmice. Cijelo vrijeme smo imali osjećaj da možemo, ali nedostajalo je sreće. Vidjelo se da smo htjeli, ali nije išlo", rekao je Ante Gadža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što bih rekao, odakle da krenem. Ljudi su ušli tako borbeno, tako srčano, iskoristili su naše greške.  Golman im je imao 250 obrana, sve ih je išlo, a mi smo imali loš dan", komentirao je Marin Šipić.

"Čini mi se da smo ušli nervozno i primili smo lagane golove. To je nekako dalo prednost Crnoj Gori. Nešto nas je omelo i bili smo nervozni," kazao je Šime Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crnu Goru su do velike pobjede predvodili Miloš Vujović i Branko Vujović sa po sedam golova, dok je sjajni Nebojša Simić sakupio 14 obrana. U hrvatskim redovima Ivan Čupić je sabio sedam, a Luka Cindrić pet golova. Ivan Pešić je imao  sedam, a Mirko Alilović tri obrane.

Večeras se u našoj skupini još sastaju Francuska i Nizozemska, te Danska i Island. Drugi nastup hrvatski rukometaši će imati u subotu u 20.30 protiv Danske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo