DVORANA UTRNULA OD JEZE: / Srušio se u nesvjest nakon starta igrača Zagreba; 'Kada smo vidjeli što mu se dogodilo, šutjeli smo deset minuta'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ozljeda je bila toliko uznemirujuća da su svi u poluvremenu šutjeli deset minuta

4.4.2019.
10:01
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Peti puta u osam sezona, treći puta uzastopno Vardar Igora Karačića i Ivana Čupića pobjednik je SEHA lige. Makedonski rukometni velikan u četvrtak je u finalu završnog turira u bjeloruskom Brestu pobijedio hrvatskog prvaka Zagreb 23-26 (12-14).

Image
PPD ZAGREB OSTAO NA KORAK DO NASLOVA: /

U reprizi lanjskog finala Vardar obranio naslov u SEHA ligi

Image
PPD ZAGREB OSTAO NA KORAK DO NASLOVA: /

U reprizi lanjskog finala Vardar obranio naslov u SEHA ligi

PPD Zagreb vodio u prvih 20 minuta

Hrvatski je prvak bolje otvorio utakmicu i bio u prednosti u prvih 20 minuta. Najveću razliku od plus tri ostvario je u 12. minuti kada je bilo 7-4, no tu prednost izgubio je u samo dvije minute. Vardar je prvi put poveo u 24. minuti sa 11-10 i do kraja dvoboja više nije zaostajao iako je Zagreb u nekoliko navrata dolazio do izjednačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okrenuo lakat pri doskoku na ruku

Osim pobjede Vardara valja istaknuti i tešku ozljedu Nijemca u dresu Vardara koji je bio crni pečat ovom dvoboju. Naime, Christian Dissinger je deset sekundi prije kraja prvog dijela, prilikom rezultata 14-12 za Vardar, kod jednog šuta gurnut od strane Potočnika, pao i dvorana je utrnula od jeze, jer mu se okrenuo lakat pri doskoku na ruku, ali nije srećom pukao. No, šok je bio veliki, neki igrači nisu mogli gledati prizor, navlačili su dres preko glave.

Taj trenutak možete vidjeti u priloženom videu dolje od 2.22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dissinger je u jednom trenutku čak bio izgubio svijest, a u pomoć su mu pritrčali i fizioterapeuti koji su ga vrlo brzo vratili dok se Stoilov s druge strane krenuo obračunavati s protivničkim igračima. Legenda ruske reprezentacije, Timur Dibirov kazao je kako je ozljeda bila toliko uznemirujuća da su svi u poluvremenu u svlačionici šutjeli deset minuta, javljaju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo