DUVNJAK UPOZORIO ŠTO NAS ČEKA U PRVOJ UTAKMICI: / 'Igraju za nas nezgodnu obranu, morat ćemo se baciti na glavu'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Uoči puta u Egipat, legendarni izbornik Lino Červar i kapetan Domagoj Duvnjak najavili su Prvenstvo

11.1.2021.
15:04
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Još samo jedan dan ostao je do odlaska hrvatske muške seniorske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Egipat koje počinje u srijedu, 13. siječnja 2021. godine.

Prva postaja izabranika Line Červara bit će Aleksandrija, a protivnici Japan, Katar i Angola. Atmosfera u hrvatskim redovima je sjajna, a prva utakmica protiv Japana, 15. siječnja 2021. godine, očekuje se s nestrpljenjem. Uoči puta u Egipat, legendarni izbornik Lino Červar i kapetan Domagoj Duvnjak najavili su Prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VAŽAN ADUT ISKRENO O DRAMI ZBOG KOJE JE UMALO OTPAO ZA SP: /

'U početku je bilo nezgodno, niti malo bezazleno'

Image
VAŽAN ADUT ISKRENO O DRAMI ZBOG KOJE JE UMALO OTPAO ZA SP: /

'U početku je bilo nezgodno, niti malo bezazleno'

'Imamo jaku reprezentaciju'

“Mi smo tu da rušimo barijere. Uvijek mislimo ono najbolje što se može i nikad ne tražimo alibi. Iza nogometa, imamo najveću publiku, najbrojniju publiku i oni znaju da li smo se mi borili, njih ne možeš prevariti. Nakon djevojaka, opet imamo jednu mušku, jaku reprezentaciju. Imamo godinu rukometa iza nas. Znam da u Egiptu neće biti puno naših ljudi, još ako budemo opravdali svojim ponašanjem i igrom, onda ne sumnjam da ćemo biti hit", rekao je izbornik Červar, a na njegove izjave nadovezao se i kapetan Duvnjak.

“Mislim da je najbitnije da mi idemo iz utakmice u utakmicu, ponavljamo se svake godine. Tako da opet kažem, utakmica po utakmica. Prvi protivnik je Japan, pogledali smo već par videa, igraju nezgodnu 3-3 obranu. Mi jesmo favoriti, ali moramo to pokazati na terenu. Moramo doći na teren i 60 minuta baciti se na glavu. Definitvno nije lako igrati pred praznim tribinama, jer svaki sportaš je navikao da nas nose navijači. Smatram da imamo dobru ekipu i da smo spremni za velike stvari, a dokud ćemo dogurati ćemo vidjeti. Mi igramo za vas, vi budite uz nas!“, zaključio je Dule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo