spas u zadnji čas / Drama kakve pruža samo sport: Pogledajte završnicu susreta i pobjedu Nexea u Mađarskoj!

Image
Foto: Sportklub.hr

Nexe je na gostovanju u Mađarskoj protiv Tatabanyje upisalo veliku pobjedu u posljednjim sekundama prve utakmice EHF kupa

9.2.2019.
9:41
Sportklub.hr
VOYO logo

Veliku utakmicu odigrali su rukometaši našićkog Nexea na startu EHF kupa. Možda ne veliku kad se sagleda cijela slika, no odnijeti pobjedu u posljednjoj minuti nakon što 59 minuta provedeš u rezultatskom zaostatku se mora okarakterizirati kao nešto veliko. 

Tatabanyja je igrala izvan svoje dvorane koja ne udovoljava kriterijima no nije ih to previše omelo u otvaranju susreta. Već na polovici prvog dijela Mađari su vodili 12:6, na poluvremenu 18:14. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se situacija razvijala, nije se činilo da Nexe ima prevelike šanse u Mađarskoj, no vodeća momčad SEHA lige nije popuštala. Držala je korak i malo po malo u drugom dijelu 'grickala' prednost domaćina, da bi u pretposljednjoj minuti po prvi put došla do izjednačenja nakon krasne asistencija Lebana i pogotka nove reprezentativne zvijezde, kružnog napadača Marina Šipića. 

U posljednjoj minuti Car je upisao najvažniju obranu utakmice, trener Horvat je pozvao time-out, a Nexeu je ostalo 15-ak sekundi za pobjedu. U nastavku je Leban pomalo 'na silu' otišao na prodor po lijevoj strani i pogodio mrežu gostiju i veliko slavlje Nexea moglo je početi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje sekunde ove dramatične utakmice koje su rezultirale velikom pobjedom Nexe-a pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo