Slovenac stiže u PPD / Donedavni ljuti Zagrebov protivnik preuzima klupu hrvatskog prvaka

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bivši trener Celja postat će novi Zagrebov.

4.1.2019.
14:14
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nekoliko dana prije nego se cijeli rukometni svijet koncentrira na ono što će se zbivati u Njemačkoj i Danskoj, PPD Zagreb riješio je goruće pitanje - ono trenersko.

Klupu hrvatskog prvaka, doznao je specijalizirani Balkan Handball, preuzet će Branko Tamše, dojučerašnji ljuti protivnik zagrebaša na klupi velikih rivala iz Celja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

41-godišnji trener nedavno je dobio otkaz nakon serije loših rezultata, možda su u Celju malo i pretjerali, ali, kako god, Tamše je prihvatio poziv koji se teško odbija.

"Malo prije nove godine nazvao me Zoran Gobac i rekao mi da želi da postanem trener PPD Zagreba. To mi je velika čast iako sam pregovarao s ukrajinskim Zaporožjem, no ne događa se svaki dan da te zove klub iz same elite europskog rukometa. Ne stvaram si neki pritisak, ako ne bude išlo, što se može. Prednost je ipak što poznajem većinu igrača, pa sam uvjeren u uspjeh", rekao je Tamše za dnevnik Delo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pet godina na klupi nekadašnjeg europskog prvaka osvojio je 14 trofeja, sve u domaćim okvirima, što mu ni u Zagrebu neće biti strano. Nasljednik Line Červara trebao bi službeno biti predstavljen u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo