FRESH START / Domagoj Duvnjak uoči Svjetskog prvenstva: 'Nogometaši su nam velika inspiracija, bilo bi lijepo da i mi donesemo medalju'

Image
13.1.2023.
14:46

Reprezentativac Domagoj Duvnjak u prvom podcastu Fresh Start otkrio je što misli o trenutačnoj postavi reprezentacije, tko su favoriti prvenstva, ali i što očekuje od samog prvenstva, kao i od sutrašnje utakmice. "Nogometaši su nam velika inspiracija, bilo bi lijepo da i mi donesemo medalju", rekao je Domagoj referirajući se na nedavni uspjeh nogometne reprezentacije.

Iako smatra da imamo veliku konkurenciju, optimizam reprezentacije je na vrhuncu, a tome svjedoči i sam Duvnjak u Fresh Start podcastu. 

Osim što je Ivoni Hemen otkrio i svoju bogatu obiteljsku rukometnu prošlost, ispričao je i zanimljive anegdote poput one da nikad nije trenirao rukomet s ocem, koji je rukometni trener u njegovom rodnom Đakovu, ali je, kako je ispričao, imao prilike zaigrati protiv njega!

Naravno, osvrnuo se i na zlatnu generaciju rukometaša te usporedio tadašnji rukomet s današnjim, a otkrio je i kojeg mladog igrača vidi kao veliku zvijezdu u budućnosti.

Naposljetku je za Ivonu Hemen, ali i gledatelje podcasta 'smiksao' svoj smoothie pa svima kojima treba zdrav prijedlog, ali i dobar jutarnji fresh start, zasigurno će biti dobra inspiracija njegova najdraža kombinacija voća i povrća.

Fresh Start podcast, koji je nastao u suradnji s partnerom Lidlom, gledateljima donosi i bogate nagrade, a u svakoj epizodi 10 gledatelja ima priliku osvojiti Lidlov poklon-bon u vrijednosti od 135 eura!

Stoga ne propustite prvu epizodu s maestralnim Domagojem Duvnjakom jer naš Kauboj čeka vas na našem YouTube kanalu ovog petka poslijepodne!

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti