Muči ga ozljeda leđa / Domagoj Duvnjak ekskluzivno za RTL: 'Da je bilo kakve šanse otišao bih dečkima pomoći'

Image
Foto: HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages

Domagoj Duvnjak napokon se javio i komentirao njegovu ozljedu leđa, kao i zarazom koronavirusom koji su ga udaljili od Europskog prvenstva.

22.1.2022.
23:05
HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages
VOYO logo

Najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak javio se ekskluzivno za RTL-ovu emisiju "Ej Dragi, Drago je" i otkrio zašto ga nema na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj.

"Jučer sam napravio prvi trening, već 25 dana nisam potrčao deset metara. Svi koji me znaju, znaju da je bilo bilo kakve šanse da bih otišao dečkima pomoći," rekao je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno, moja leđa nisu izdržala. Sad sam u nekakvom trenažnom procesu i pod terapijama i nadam se da će ta leđa biti dobro."

Kapetan Hrvatske komentirao je razočaravajući poraz Hrvatske protiv Crne Gore. Prema Duvnjaku, najviše je falila energija i borbenost u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije se dogodila ona energija koja je bila u Szegedu protiv Francuske i Srbije i protiv Ukrajine. Jedan banalan primjer, napravimo u prvih pet minuta dvije, tri blokade, nitko s klupe se nije dignuo," komentira Duvnjak.

"Uvukla se nekakva nervoza što je logično jer nervoza se uvukla zato što je većina njih prvi put stala u obranu. Dogodilo se to što se dogodilo, Crna Gora je definitivno namirisala krv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog nezgodne situacije s koronavirusom naša reprezentacija vidjela je silne promjene u sastavu. Iz momčadi su ispadali u upadali igrači, a vidjeli smo i povratnike Jakova Gojuna iMirka Alilovića.

"Svima koji su došli naknadno mislim da treba čestitati. To što oni prolaze mislim da možemo jako teško razumjeti na kauču," kaže Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak se trenutno nalazi u Kielu gdje se oporavlja od ozljede leđa. Naime, Duvnjakov plan uoči prvenstva bio je vidjeti situaciju s leđima i zaigrati ako za to postoji šansa. Nažalost, Hrvatska će ovo prvenstvo odigrati bez našeg kapetana.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo