Bundesliga / Dobra izdanja Sliškovića i Kozine dovoljna samo za remi Goppingena, Musa zabio tri komada u pobjedi

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Mladi 21-godišnji hrvatski rukometaš Ivan Martinović zabio je samo dva pogotka za svoj Gummersbach

3.3.2019.
18:00
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Tandem Krešimir Kozina - Ivan Slišković pružio je najbolje partije na terenima rukometne Bundeslige u utakmicama 23. kola ove nedjelje. Dvojac je u bojama Goppingena kombinirano upisao osam pogodaka (pet Kozina i tri Slišković) te svatko po jednu asistenciju u remiju na gostovanju kod Stuttgarta.

A važan faktor u gostujućoj pobjedi svog Magdeburga kod Bergischera bio je hrvatski reprezentativac Željko Musa koji je, osim dobre obrane, u napadu pomogao sa svoja tri pogotka.  Treba pohvaliti i vratara greena koji je upisao fantastičnih 17 obrana uz sjajan postotak od 44 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi 21-godišnji hrvatski rukometaš Ivan Martinović zabio je samo dva pogotka za svoj Gummersbach i tako se uklopio u sivilo svoje momčadi koja je na gostovanju kod Leipziga izgubila 28:18. Sjajan je u redovima domaćina bio Weber s deset pogodaka. 

Vodeća momčad njemačkog prvenstva Flensburg lagano je odradio posao protiv Lemga kojeg je svladao 33:24. Flensburg je predvodio norveški duo Rod-Jondal sa po sedam pogodaka, dok je Hampus Wanne dodao svoja četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bundesliga, 23. kolo

Stuttgart - Goppingen 26:26
Bergischer - Magdeburg 23:27
Leipzig - Gummersbach 28:18
Flensburg - Lemgo 33:24

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo