ČERVAR UOČI EUROPSKOG PRVENSTVA IMA PRAVU 'BOLNICU': / Nakon Duvnjaka ozlijedio mu se i najveći 'bombarder'

Hrvatska rukometna reprezentacija smještana je u prvom krugu u Grazu, u drugom u Beču. Uz Hrvatsku Graz će ugostiti reprezentacije Crne Gore, Bjelorusije i Srbije

28.11.2019.
20:23
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Domagoj Duvnjak, Željko Musa - sada i Luka Stepančić. To je lista ozlijeđenih hrvatskih rukometnih reprezentativaca, a Europsko prvenstvo je iza ugla.

Duvnjak ima rupturu lista, Musa je istegnuo ligamente koljena, a Stepančić bol u stopalu. Ozljede su zaradili igrajući za klubove, no dobra vijest je - sva trojica bi trebala biti u punom pogodnu za dva do tri tjedna.

Stepančić zbog ozljede propustio posljednju utakmicu svog Pick Szegeda.

Europsko prvenstvo se bliži

Do početka Europskog muškog rukometnog prvenstva 2020. godine ostalo je nešto više od mjesec dana. . Kao što je poznato bit će to prvo Europsko prvenstvo s 24 reprezentacije. Po prvi put će tri zemlje biti domaćini natjecanja – Austrija, Norveška i Švedska.

Hrvatska rukometna reprezentacija smještana je u prvom krugu u Grazu, u drugom u Beču. Uz Hrvatsku Graz će ugostiti reprezentacije Crne Gore, Bjelorusije i Srbije.

Upravo tim redoslijedom Hrvatska će igrati svoje susrete – 09. siječnja s Crnom Gorom u 20:30, 11. siječnja s Bjelorusijom u 16:00, i 13 .siječnja protiv Srbije u 20:30. Tri najbolje reprezentacije iz svake skupine, idu u sljedeći krug natjecanja

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali