SEHA liga / Červar opterećen ozljedama: 'Tek ćemo nakon zadnjeg treninga znati tko će igrati protiv Meškova'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zagrebov strateg očekuje novu, zahtjevnu utakmicu, a protivničku je momčad okarakterizirao kao kompletnu i talentiranu

5.11.2018.
21:35
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba u utorak nastavljaju s obavezama u Ligi prvaka gdje ih očekuje dvoboj protiv Meškov Bresta u kojem će pokušati doći do nove pobjede...

Sastav Line Červara nema puno vremena za analizu susreta s Nantesom jer je već u utorak čeka dvoboj SEHA lige protiv Meškova. Ritam sa po dvije utakmice tjedno još je jednom bio tema najavne konferencije za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se prilagoditi novim uvjetima. Došli smo s Lige prvaka, znamo kako je to proteklo i već se moramo prebaciti na drugu realnost, a to je SEHA liga. Nije najjednostavnije, ali kako moraju drugi tako moramo i mi", rekao je Červar.

Zagrebov strateg očekuje novu, zahtjevnu utakmicu, a protivničku je momčad okarakterizirao kao kompletnu i talentiranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovom susretu moramo pristupiti na traženoj razini jer vidjeli smo i protiv Železničara što se događa ako se ne igra punom snagom. Profesionalno odraditi Meškov i nakon toga se možemo okrenuti idućem protivniku u Ligi prvaka."

"Meškov ima u sastavu mlade i talentirane igrače, trče, imaju kvalitetnu pas-igru i sustav igre. Stvarno je riječ o kompletnoj ekipi. Upitno je samo s kakvim će sastavom Meškov stići. Hoće li to više ili manje biti postava za Ligu prvaka ili ne to je manje važno. Važno je to da mi želimo pobijediti i znamo da to neće biti lako bez obzira na protivnički sastav, a posebno ako uzmemo u obzir naš umor."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako umorni, Červar od svog sastava očekuje potpunu profesionalnost, prisjećajući se tijeka dvoboja sa Železničarom, a o stanju unutar svoje momčadi kaže:

"Šušnja pauzira, ozlijeđen je, no moguće je da ćemo moći računati i na njega. Jotić je također van momčadi, osjetio je bolove u koljenu, probleme s onom starom povredom, i tek ćemo nakon zadnjeg treninga znati s kojim kadrom idemo na Meškov."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje dojmove o Meškovu otkrio je i desni vanjski Zagreba Ivan Sršen koji recept za uspjeh vidi u većoj koncentraciji u odnosu na dvoboj s francuskim sastavom.

"Teško se naviknuti na ovaj ritam, ali kako traje već mjesec dana i na njega se privikavamo, ali on nam ni ne smije biti nikakav alibi. Pogledat ćemo video kao pripremu za Meškov, odraditi još jedan trening, a za momčad Meškova imam samo riječi hvale. Puno je internacionalaca u njoj, reprezentativaca, poletna su i respektabilna ekipa. Moramo odigrati utakmicu poput one u Nantesu, s još malo više koncentracije i konkretnosti, pogotovo kod odbijenih lopti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski klubovi PPD Zagreb i Nexe predvode ljestvicu SEHA lige s 18 bodova. Našićani u utorak gostuju kod makedonskog Vardara.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo