ČERVAR JE PRED OČIMA SVIJETA NAPRAVIO DVIJE STVARI KOJE NIKAKO NIJE SMIO: / Samo on ih može i popraviti

Image

Lino Červar najbolji je trener u hrvatskoj rukometnoj povijesti i bilo bi jako ružno da se pretvori u karikaturu samog sebe

19.1.2021.
15:51
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija pred utakmicom je koja joj može odrediti daljnji put na ovom Svjetskom prvenstvu. Bilo bi lijepo da ulazimo u utakmicu protiv Katara s malo više samopouzdanja, no, nakon predstava protiv Japana i Angole, stvari ne izgledaju baš najbolje.

Očekivanja su bila bitno drugačija. Hrvatska je među favoritima cijelog prvenstva, a iza sebe u svije utakmice imamo samo jedno dobro poluvrijeme protiv dvije momčadi koje bismo trebali "pojesti za doručak“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik naše reprezentacije Lino Červar bez sumnje je najveći hrvatski rukometni trener u povijesti, no na ovom je prvenstvu napravio dvije stvari koje su primijetili apsolutno svi, a koje ne bi trebao raditi niti jedan izbornik niti trener.

Image
HRVATSKA DANAS IGRA S NAJOMRAŽENIJOM REPREZENTACIJOM: /

Kupuju igrače i navijače, a imaju i jednog Hrvata

Image
HRVATSKA DANAS IGRA S NAJOMRAŽENIJOM REPREZENTACIJOM: /

Kupuju igrače i navijače, a imaju i jednog Hrvata

Mali, Ovaj, Ti Mali i On

Prva stvar koju mu možemo zamjeriti, a nema veze s rukometnim taktikama i strategijom, je negiranje odgovornosti, pogotovo nakon remija s Japanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Červar se nakon utakmice hvalio kako je svojim potezima donio Hrvatskoj remi i čestitao je svojim igračima, govorio je kako je znao da su Japanci dobra momčad, no mi smo srebrni sa Europskog prvenstva i ne smijemo se tako postavljati u ovakvoj situaciji.

Također, izbornik spominje i razne vanjske faktore i alibije na koje se ne može utjecati. Nije mu to strano jer je znao i u prošlosti razloge za poraz pronaći, ako ni u kome drugome, onda u sucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga, i dosta nezgodna stvar koja bi mu se mogla zamjeriti su time-outovi. Polako postaju viralne snimke njegovih minuta odmora, na kojima, kao da na trenutak zaboravi imena i prezimena svojih igrača. Tako neki od najboljih rukometaša svijeta postanu Mali, Ovaj, Ti Mali i On.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponavljamo još jednom, Lino Červar najbolji je trener u hrvatskoj rukometnoj povijesti i bilo bi jako ružno da se pretvori u karikaturu samog sebe, a s njim i naša reprezentacija koja ima još samo nekoliko utakmica da dokaže da spada u sam svjetski rukometni vrh. Červar je sto puta bio kritiziran i sto puta pokazivao da može ovu reprezentaciju vratiti na pravi put. Nadajmo se da će to napraviti i u Egiptu.

Utakmicu Karata i Hrvatske gledajte u prijenosu uživo od 18 sati na RTL televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo