PORAZI DEBITANATA / Bivši igrač Zagreba predvodio Slovence do prve pobjede na Europskom prvenstvu

Image

Od 18 sati na našoj platformi Voyo možete pratiti dvije utakmice Europskog rukometnog prvenstva, dvoboje Slovenije protiv Farskih Otoka te Portugala protiv Grčke

11.1.2024.
17:45
VOYO logo

Drugog dana Europskog rukometnog prvenstva odigrane su prve utakmice u skupinama D, E i F, a nijedna nije ponudila iznenađenje.

U skupini D Slovenija je u nastavku slomila debitante Farske Otoke te slavila 32-29.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Farski Otoci pružili su odličan otpor u prvom poluvremenu koje je završilo 13-13, no u nastavku ipak naši susjedi dolaze do prve pobjede u Njemačkoj. Slovence je do pobjede vodio bivši igrač Zagreba Aleks Vlah s osam golova, dok je kod Farskih Otoka najbolji bio Skipagøtu s devet golova.

Nastupila su danas još dva debitanta i oba su izgubila. U skupini E Nizozemska je pobijedila Gruziju 34-29, a do slavlja su ih sa šest golova predvodili Ten Velde i Baijens. Tskhovrebadze s devet golova bio je najbolji kod Gruzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal je u skupini F bio bolji od Grčke s 31-24 uz šest golova Coste, dok su kod Grka po pet golova zabijali Mallios, Savvas i Kederis.

Sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo