Barcelona već doživjela veliki udarac u Danskoj!

Rukometni klub Barcelona na rubu je ispadanja iz Lige prvaka. U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka rukometaši Kopenhagena pobijedili su Barçu sa čak šest golova razlike - 29:23.

21.4.2012.
10:08
VOYO logo

Junaci pobjede bili su vratar Hvidt sa 19 obrana, te Mikkel Hansen koji je postigao osam pogodaka. Kod gostiju najefikasniji je bio mađarski razaračNagy sa šest golova.

Utakmica je odigrana na nogometnom stadinu Parken pred 21.293 gledatelja, ali to nije pomoglo rukometnom imenjaku slavnog nogometngo kluba, koji danas igra odlučujući El clasico protiv Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos četvrtfinalnoh okršaja CO Zagreba i Kiela možete pratiti večeras od 19.15 sati na portalu Sportski.net. Nakon samo 45 sekundi domaćin je ostao bez ozlijeđenog Boldsena, stupa njihove obrane, ali to kao da je dalo krila Dancima. Barcelona je do sredine prvog dijela uspjela održavati rezultatski priključak, ali već na poluvremenu bilo je pet golova razlike za Kopenhagen.

Imali su Hansen i društvo i sedam golova prednosti, a za uzvrat su na kraju uspjeli izboriti sjajnih + 6. U završnici utakmice Hvidt i Noddesbo dobili su crvene kartone zbog naguravanja, a na utakmici je ukupno bilo 24 minute isključenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Utakmice za pamćenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo