Play ponuda

BABIĆU SE LOŠE PIŠE! Šef Saveza poslao jasnu poruku izborniku: / 'Nisam zadovoljan viđenim'

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac izrazio je nezadovoljstvo rezultatom reprezentacije na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

8.9.2016.
9:54
AFP, ATTILA KISBENEDEK
Play ponuda

"Ja sam to otvoreno rekao da ne mogu biti zadovoljan sa postignutim rezultatima, ali ne samo s rezultatom, već sa svime viđenim, s dojmom", kazao je Grahovac za Novu TV.

Uskoro bi vodstvo Saveza trebalo odlučiti hoće li opet ukazati povjerenje stručnom stožeru predvođenom izbornikom Željkom Babićem.

"Nisam pristalica donošenja odluka vruće glave, ajmo sjesti pa vidjeti što se može napraviti. Ali opet podvlačim da jedini interes svima mora biti hrvatska reprezentacija i Hrvatski rukometni savez", rekao je predsjednik Saveza te se osvrnuo na Ivana Balića, glavnog koordinatora rukometnih reprezentacija. On se, naime, nije pojavio u Riju.

shimmer fallback
shimmer fallback

"On ima svoj ugled u svijetu rukometa i on jednostavno mora svoj imidž i sve svoje kvalitete podrediti interesu rukometnog saveza. Jedino to u tom slučaju može biti dobro. On kao koordinator može puno više angažmana uložiti i mora se puno više izložiti i nekakvim konfrontacijama, rješavati sve potencijalne sukobe gdje god oni bili i prema kome god oni bili", poručio je Grahovac.

Hrvatska je u Riju ispala u četvrtfinalu od Poljske. U siječnu je na rasporedu Svjetsko prvenstvo, a Hrvatska je za dvije godine domaćin Europskog.

Play ponuda
Play ponuda